Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Víctimes FIGUERES #AP72019SLE

FIGUERES #AP72019SLE

Amb la pandèmia podríeu haver fet el millor acte de sobirania, on tots els pobles del món us haguessin donat suport, davant la ruïna i morts de centenars de milers de persones, i no ho heu fet.
El president Torra us va ensenyar el camí i va anar sempre per endavant, defensant aquí a Catalunya i també a Espanya, demostrant que la vida és el primer de tot i que el partidisme no serveix de res, davant una crisi com aquesta, i li veu donar l’esquena.
No sé com ho feu tot això de les quotes, les famílies dels partits i la resta d’estructures, però heu de saber que ara mateix no ens serveixen de res. Quan el president Torra va defensar els drets fonamentals amb les pancartes li veu dir de tot, que si “per aquesta ximpleria mira que passa” que si total una pancarta no és res, i “que el que és important és la generalitat”, mireu, el govern més progressista de la història junt amb els jutges hereus del franquisme treballant junts, però res del que estan fent ara, hagués estat possible sense els mesells que es creuen que Espanya perdona. I això no passarà mai, i no sé si els catalans estem disposats a alguna cosa o no, però el cert és que des de Madrid van veure en directe com veu treure el càrrec de diputat al vostre president, per un delicte inexistent sense piular, i alguns fins i tot, en un acte repugnant que jo no oblidaré en la vida només, per ràbia i partidisme, i això diu molt del govern espanyol, però també diu molt dels polítics catalans. I a hores d’ara, no sé jo si paga la pena seguir.


Però el que si paga la pena sempre, és la gent, la nostra gent, que no té càrrecs, ni sous, ni res per defensar-se, però ens tenen a nosaltres, així que escolteu-me penya, nosaltres som els castellers els que construïm com hem fet sempre, i si demà no ens podem reunir molta gent per culpa de la pandèmia, doncs ho farem d’una altra manera. La sobirania es fa fent-la, utilitzant les eines que tenim a l’abast o inventant-ne d’altres, perquè el que interessa és el destí, no amb quina camisa hi has arribat.

A Sara-LidiaEster hem obert un fòrum em el títol de Concentració de suport #AP72019SLE per què deixeu les vostres mostres de suport, i que els imputats i imputades notin el nostre escalf i que vegin que no estan sols.

I quan la pandèmia la tinguem controlada, ens tornarem a trobar com sempre en els carrers, sense mirar de quin partit és el que està al costat, perquè tots volem el mateix, la independència de Catalunya.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -