Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Fes el que et diu la mama!

Fes el que et diu la mama!

Recordem que quan som petits algun cop heu escoltat aquesta frase de què: fes el que et diu la mama!, i ho has sentit dins teu com una contradicció del que et manen i del que vols fer, no?

Foto @miquelcarrillo


A mi em passava sovint, perquè era molt rebel, i aquests dies enrere m’ha tornat el record d’aquelles paraules del pare: “Fes el que et diu la mama”, frase que no era el reconeixement de què fos veritat el que em demanaven de fer, ni tan sols que tinguessin raó, simplement l’autoritat a casa era la mare hi tingues ella raó o no, se li havia de fer cas.

He de reconèixer que el 99% de les vegades tenia raó però el meu esperit no ho volia reconèixer. De fet, em vull centrar amb aquest 1% que de vegades la mare no tenia raó o donava un missatge erroni, per fer explicar de per què d’aquest article ,avui.

Tenim presos polítics i exiliats, judicis farsa, gent que truca de matinada a cops de porra, terrorisme d’estat, repressió generalitzada i els mateixos que ens diuen que desobeïm, que sobretot desobeïm, són els que s’entreguen al totalitarisme judicial de bon grat, diuen que per salvar-nos.
Són els mateixos que aplaudeixen al President Torra perquè no assisteixi a la conferència de Presidents i que van deixar sol quan va mantenir la pancarta de llibertat presos polítics, en campanya electoral.
Que es barallen per unes cadires, que tenen corc per tot arreu, mentre donen informació contradictòria al poble.

Qui ha de desobeir que, i amb qui, com i per què?? No veieu que esteu dient una cosa i esteu fent la contrària? Potser si féssiu junts la mateixa ruta, s’entendria millor, però ara mateix i al mig de la pandèmia ens esteu arrossegant a baixar al cap, a obeir al més fort, perquè ens ensenyeu que el que té raó s’està entregant a la injustícia i on la majoria de les mames ens esteu dient, que ens hem de queixar molt i molt fort sense tirar cap container, que ja se sacrifiquen uns quants per la resta.

Fins que els que ens governen, no es posin d’acord entre ells, el poble no els obeirà més, i tant se val que ho digui la mama.

És evident que estem presenciant la caiguda de la monarquia i de l’imperi espanyol i no entendria que els partits independentistes no estiguessin treballant per la causa justa des del Consell per la República al menys on diuen que hi son tot els juristes competents, i vull pensar que és treballa amb total discreció. Vull pensar que els que tenim pressa i creiem que està succeint un momentum desaprofitat, ens haurem d’empassar tot aquests escrits d’opinió. 

Però no sé on sou partits independentistes, no sé que esteu fent, no se cap on us dirigiu, no sé amb quines forces comptem, no sé amb qui emprenyar-me perquè no sé quines mesures esteu prenen, no us trobo, no us veig, no us escolto, ON SOU!!?????


Tant de bo m’equivoqui, no hauria estat mai tan contenta d’haver fet el ridícul.

I mentrestant si no erro en el meu diagnòstic, ens estem fent majors d’edat i aviat us direm PROU, i que fins aquí hem arribat i ara serem amos del nostre destí.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -