Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Social Ets de PIMEC? VOTA!

Ets de PIMEC? VOTA!

Aquest país nostre necessita canviar moltes coses i una d’aquestes coses és la PIMEC que mobilitza un gran engranatge de la nostra societat i de la que depèn un gran múscul de Catalunya i no l’hem cuidat, potser acostumats com estem, a què ens manin des de Madrid, un costum que cal evitar de manera immediata. I és per això que com a societat catalana ens hem de cuidar una mica de més de nosaltres, organizant aquesta Catalunya en construcció!

Per què opino sobre la PIMEC? dons perquè em preocupa com també us hauria de preocupar a vosaltres tant si sou empresaris com si sou treballadors. La informació es poder però també es cultura democràtica, en tots els àmbits.

Qui son els aspirants a la presidencia de la PIMEC?

Antoni Cañete, dofí de l’expresident Josep González, actual secretari general de Pimec i Pere Barrios del Activisme Empresarial i Eines Pimec, son els dos candidats que es disputaran el màxim càrrec institucional de la patronal de la petita i mitjana empresa, uns perquè res no canviï, i els altres, perquè canviï tot.


Estaven previstes aquestes eleccions?

Josep González abandona la presidència de la patronal PIMEC després de vint-i-quatre anys en el càrrec i assenyala que la intenció era comunicar-lo a la fi del 2020, però que la pandèmia i les eleccions van retardar els plans fins a febrer, per tant diria que pel que sembla no, no estaven previstes i volen guanyar-les amb un cop d’efecte perquè alguns s’han posat molt nerviosos hi han decidit avançar-les no fos cas que els contrincants si posessin en ferm com ja vam fer eines de país, amb la cambra de comerç, així que tenen tres setmanes per informar a tota la petita i mitjana empresa, que no val a badar, i cal un moviment ferm i assegurar que aquesta organització no treballa només per les quatre empreses dels de sempre i són les que reben sempre les ajudes sinó que s’ha de treballar pel col·lectiu d’empresaris per assegurar-los un futur consistent.

Imatge de Pere Barrios

Pere Barrios denuncia que @EinesPimec no tenen accés al cens d’empreses, autònoms, associacions, gremis i federacions associades a PIMEC, i no us poden trucar per demanar directament el vot! Contacteu-nos vosaltres i ajudeu-nos a demanar cada vot a PIMEC : http://einespimec.cat/vota

Amb el suport de l’Assemblea i l’ajuda de tots els voluntaris, qui vulgui votar a les eleccions podrà fer una trucada i li recolliran la delegació de vot a casa. Recupereu el programa: https://youtu.be/IdHACxX-QRk

“Sí és evident que un sindicat no pot estar presidit per un empresari, és pura lògica que una Patronal no pot ser presidida per un treballador”

Votem @EinesPimec#PereBàrrios Creixem

INVITACIÓ:

Col.loqui presentació de la candidatura d’@EinesPimec amb el president #PereBarrios per zoom:

col.lectius/associacions i gremis (dimecres 17/02 a les 18h) https://us02web.zoom.us/j/83681563310?pwd=SXBRUlNNdGZPMWVTQTBUQXpXU0svdz09

empresaris i empresàries (dijous 18/02 a les 18h) https://us02web.zoom.us/j/87512464727?pwd=UXAyQ1BNRTNaQldwR1hJUnBrWTdmdz09…

Empresaris del món de la cultura com en Joel Joan i Toni Albà, demanen el vot per l´equip d´EinesPimec del candidat Pere Barrios, perquè saben que es un gran projecte amb un equip fantàstic que els ajudarà a tirar endavant els seus negocis i protegint també així als seus treballadors,assegurant-los una estabilitat i millores a mig termini.

Pere Barrios vicepresident de la cambra de comerç en aquests moments i candidat a la presidencia de la Pimec en explica que :

“En el món empresarial, històricament, una de les realitats és que la distància del teu projecte a la capital del nostre país és inversament proporcional a les opcions d’èxit. Canviem-ho! És imprescindible! Canviem PIMEC! Rescaten PIMEC!”

“No és casualitat l’aglomeració d’iniciatives en l’àrea metropolitana, d’on s’estén com una taca d’oli als territoris immediats, i sense cap tipus d’arribada a les comarques més allunyades de ponent, Terres de l’Ebre, i moltes altres. Canviem-ho! Votem! Rescaten el territori!”

“Donarem veu i escoltarem a tot el territori. Donarem el protagonisme i l’empenta que tanta falta ens fa a aquelles comarques que algú ha oblidat. Sense el territori no som. Tinguem al davant de les entitats empresarials com PIMEC, la gent que té això com a prioritat!

Votem!”

Pere Barrios

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -