- Publicitat -
Inici Articles Polítics ERC NO SE'N SURT.

ERC NO SE’N SURT.

Quan un partit passa 90 anys intentant una cosa i no l’aconsegueix és que és un partit fallit. I quan això passa, quan un partit no se’n surt, el millor que pot fer és plegar, i deixar que nous partits, facin un nou camí.

És evident però que no ho faran, perquè ja ha quedat demostrat que és el partit és l’excusa per SER i no per FER. Van demanar durant anys tenir els 68 diputats per FER i quan els van tenir, van dir que no tots eren SEUS i per tant van posar per davant que EREN, el SER per FER, el motiu, el projecte. Que jo sàpiga fins ara, aquella va ser la seva excusa, i la d’ara és que no som prous per FER, però reivindicant el SER.

Ells SON els del republicanisme, els de l’independentisme, però no es mouen del seient per FER res. Podrien ser una mica més humils, perquè no són hegemònics dins la independència, ERC forma una de les dues parts més o menys iguals per assolir el projecte promès quan es van unir per FER i SER de JUNTSXSI i assolir la independència de Catalunya en el 2015. Una unió que els va donar fruits, un referèndum d’autodeterminació que ara mateix ja està reconegut internacionalment, i que alguns volen silenciar vés a saber per què.

Ens ho explica molt bé en una piulada el nostre advocat de capçalera en Josep Rosell Fossas , i que si és com diu la sentència del TJUE sobre la immunitat de l’Oriol Junqueras, els tres partits independentistes en són responsables del silenci, i de no FER efectiu el mandat votat en aquelles condicions, i ratificat i augmentat després, sorgit de les urnes del #14F, de donar validesa al resultat del referèndum d’autodeterminació de què l’1 d’Octubre de 2017 és vàlid en termes jurídics, i per tant hem de demanar responsabilitats, cadascú als nostres, de per què no es fa políticament.

Realment si veiem això ben clar, no se’ns farà difícil entendre perquè la CUP, ERC i Junts no faran govern. Seria impensable que els 3 partits nacionalistes ( que ho són, si no no serien independentistes, al menys fins assolir-la) facin la seva feina si governen amb el 52% i per tant es faran mans i mànigues perquè això no passi.

Perquè a més som una minoria nacional perquè ens ho diu l’ONU no perquè nosaltres estiguem fent res per defensar-ho, és així de penós i vergonyós, i he de tornar a fer referència a la piulada del nostre advocat de capçalera  a una piulada de la Biblioteca Nacional lamentant allò que hauria de ser referència en un estat democràtic, que no és Espanya. Es diu dret de conquesta, a una nació oprimida, per tant tenim el SER, i tenim el FER, només cal la voluntat de SER-HI i FER-HO efectiu, i aquí és on es van agreujant els insults, cal tenir el cel emboirat i que la gent saturi altre cop en les petites misèries de tot plegat, i no haver-hi d’ encarar el moll de l’os. En això, són expert a ERC. Tots tenim al cap nom de grans intel·ligències com Sergi Sol, Joan Tardà, Gabriel Rufián i el mosso de quadra Roger Heredia, un personatge mediàtic que el partit té col·locat a tots els mitjans perquè vomita fetge per la boca, dia si dia també, i que ens explica que ERC com a Republicans i d’esquerra (aquí ja tornen a utilitzar el SER) no pot FER govern amb la dreta franquista que ésta a  JuntsxCat (el FER). Això que rebufa de la bilis aquest personatge és mentida, però també la demostració que ERC amb Oriol Junqueras al capdavant, no vol en cap cas un govern independentista, per no fer front de per què no fa efectiu el mandat de la ciutadania que un referèndum reconegut internacionalment des de la sentència del TJUE, i la majoria parlamentària i de vots del poble de Catalunya.

Els CDR veuen un “insult” la negociació ERC-PSOE i demanen un mediador internacional ,10 de desembre del 2019

No s’amaguen, són realment una eina espanyola que treballa les clavegueres igual de be que ells. És ben cert que s´han convertit en la CIU d’anys enrere, però només pel pitjor d’aquells pactes, perquè del peix al cove de l’època ara mateix no tenim ni les espines.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setman

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular