Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics ENS L´HA COLAU, BEN COLAU!

ENS L´HA COLAU, BEN COLAU!

Sí, senyores i senyors l’espartera comunista és l’ha ben jugada i ha fet el màster que li van encomanar amb nota. Té completament destrossada la capital catalana, i totes les escridassades se les té ben merescudes. És el moment de donar- li porta o una nova feina, això sembla que encara està per decidir.
Tots sabem ja que Podemos / Comuns va néixer per redirigir el #15M i el ressorgiment de l’independentisme a Catalunya. Un cop s’ha descobert que gràcies a l’independentisme el bipartidisme a Espanya era una enganyifa i segons papers de la CIA, Felipe González, el Sr. x dels GAL i que ara es passeja fent xerrades retributives donant-nos lliçons morals i constitucionals, ja era de dretes fins i tot abans d’arribar a governar. Vatua l’olla quina sorpresa i quantes mentides!!
Un cop l’independentisme està dividit entenen que per ideologia no es posen d’acord, i que tampoc ho fan amb el full de ruta, havent-hi ja la CUP i ERC, ja no tenen sentit d’existir els comuns. A Madrid ja va quedar clar que no hi haurà mai cap partit d’esquerra governant el país i el que hi ha, és un succedani de la dreta. Per això ni el descafeïnat Podemos que va entrar, té ja cap mena de possibilitat de seguir. Va fer la feina encomanada com va fer el partit de Ciutadans creat i mantingut per fer la feina bruta, i ja està. Tots cap a casa.

El que deia, ningú està sorprès que de cop i volta haguin aquests aldarulls d’ordre públic a Barcelona que inexplicablement ni la guàrdia urbana ni els mossos redueixen, i els deixen fer, quan és sabut i tenim vídeos de com van a la caça literalment dels independentistes, les forces d’ordre públic catalanes?

Algú no troba estrany aquest tripartit benentès que hi ha a l’ajuntament de Barcelona sense pactes visibles? I a ningú no li estranya que no s’expliqui el que ha passat a la taula de diàleg, o de què van parlar el MHP Pere Aragonès i Pedro Sánchez durant dues hores? Ningú troba rar que de cop i volta el jovent s’hagi posat d’acord a fer botellots precisament a la capital de Barcelona on pot crear problemes quan són festes multitudinàries que es poden fer en escampats que té BCN, sense haver de crear problemes? A qui l’interessa que caigui en aquests moments Ada Colau? A la dreta com diuen els comuns, no perquè no guanyarien.
A qui interessa ara mateix que s’avancin les eleccions municipals??
Qui té ara mateix problemes amb el registre del seu nom per diferències irreconciliables amb el partit demòcrata, entestat a dividir més l’espai de la confrontació. Els convergents afavorint al moviment erkivergent, qui ens ho havia de dir!!

I per tant a qui sí que crec que li podria interessar, és a qui va guanyar les eleccions, es el socialista i ara republicà Ernest Maragall, un polític que va començar la seva carrera de regidor durant el govern de Porcioles, i que ja va estar a punt de ser alcalde en les últimes eleccions, i que Manuel Valls, la dreta nacionalista espanyola a Catalunya, ho va impedir regalant-li el vot a #FrauColaui ella acceptant-lo gustosament tot i haver renegat del Sr. Valls tres cops per ser de dretes, racista i xenòfob.
Crec amb les casualitats? No
Crec amb els pactes secrets? Si
Crec que la caiguda d’Ada Colau ara mateix està planejada per assolir l’hegemonia republicana ibèrica arreu, a canvi de concessions vàries? Si
Crec que s’està preparant un canvi de cromos? Si
Crec que JuntsxCat s’està equivocant en mantenir-se al govern autonòmic? Si
Crec que la guàrdia urbana i els mossos d’esquadra no aturen els aldarulls, amb la mateixa violència que ho fan amb els independentistes, per què tenen un projecte comú? Si, fer fora a Ada Colau, però cadascú per la seva pròpia conveniència.

Veurem com acaba tot, però el que hem de tenir ben present és que si governa ERC a la capital de Catalunya com ho fa a l’autonomia, i al Congreso de los Diputados, només quedarà una única veu, la del fet que el primer d’octubre vam perdre, i que l’única solució al conflicte és suplicar que ens donin l’amnistia per tots els represaliats i represaliades i que ens regalin, amb un llacet per sobre un referèndum pactat i amb les nostres condicions. Perquè si som bons, molt bons, segur, segur, segur, que ens el donaran.
De debò que poc ens passa.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular