Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmResponsJudicial #EmResponsJudicial? - Josep Rosell- Jordi Pujol

#EmResponsJudicial? – Josep Rosell- Jordi Pujol

Be, sense ànims de polèmiques o sí, em torno a trobar a fer una cervesa amb Josep Rosell i xerrar sobre el tema del 3% de Convergencia.

He volgut parlar amb tu sobre aquest tema en especial, perquè sembla que no es pugui tenir una opinió diferent del sentit únic en aquest tema, sense ser acusats i maleïts de ser convergents a tort i dret.

Així que anem per feina.

  1. Ets convergent Josep?

Es broma oi? Jo mai he tingut cap vincle ni amb Convergència ni amb Unió. De fet Unió, em va fer una proposta interessant per entrar en política que vaig rebutjar, i he de dir que professionalment son dos partits que mai m’han encarregat cap afer. Cap ni un dels seus càrrecs. Són més d’anar amb en Melero. Per això crec tenir certa autoritat moral per dir que això és una #JugadaMestraTrampa en la que el nostre govern ha caigut de quatre potes, compareixent com a acusació contra el President Pujol i al 3%.

2) A algú li semblaria un contradicció això que dius i per tant cal explicar ho en deteniment.

Bé, Al president Pujol i al 3% els hem de jutjar nosaltres i per això hem d’assolir la independència. Convertir-nos ara en censors i acusadors per contra d’altri és un error majúscul que ens farà més colònia, mes gheto.

3) Aquesta resposta és una licencia particular teva o ho dius com advocat?

Mira Sara, hi ha dos temes, el cas del 3% és patètic, i cal que els responsables ho paguin, però insisteixo que és una trampa, i pel que fa al cas Pujol, cal dir que com he dit moltes vegades, Espanya no té pebrots per portar-lo a judici, per molta ràbia que li tinguin. Li tenen por, perquè saben com les gasta. Saben que no és mesell i que s’encararia al tribunal com ja va fer-ho patint presó i tortura. Té més coratge, tot i els 90 anys, que alguns polítics que tenim. I no oblidem tampoc que compta amb el millor advocat que hi ha hagut mai després de Joan Piqué, que també era el seu advocat. Per contra, la Generalitat jo no sé a quin advocat li encarregarà el cas, però pensem que els despatxos a qui normalment li encarreguen és difícil que hi puguin comparèixer, perquè han de defensar a l´Osacar, Oriol Pujol, la propia convergència i la majoria de càrrecs i tresorers de l’antiga convergència. Jo vaig dir que era un error majúscul que els contractessin per a la defensa dels presos polítics, però a mi ningú em fa cas. I no ho dic per buscar-me feina, ho haguera fet de franc.
En fi perquè no quedi dubtes, si us he de dir que Jordi Pujol ha protagonitzat una etapa fosca de corrupció us ho diré, però no és només un corrupte, retingueu aquest concepte.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. Bé…senyoraMira, avui estem d’ acord.
    Res més a dir…només…
    …oi que davant d’ un cas tan greu ERC calla respectuosament…? Oi que la gent que som socialistes…i per això votem ERC…no deixem mai en Pujol com un drap brut, ben al contrari, li reconeixem -bé, li reconec- la capacitat de navegar en aigües tèrboles enmig de LOAPAS, de PSOES de la Una i Grande, d’ un monstre-Aznar, d’ aconseguir que molta de la població que abaixava les persianes quan ens manifestàvem pels carrers, que diguessin: CatluÑa, CatluÑa….Fins que van saber que deien Catalunya….
    Doncs…feu el refotut favor de no carregar-vos ERC, perquè no sou conscients, sembla, que us carregueu la majori aindepe…D’ acord… […ra] ?

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -