Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons? -Xavier Climent i Gabriel

#EmRespons? -Xavier Climent i Gabriel

Em dic Xavier Climent i Gabriel tinc 48 anys, treballo com informàtic, sóc molt creatiu i m’encanta la tecnologia i tinc un objectiu molt clar, transformar el sistema, per aconseguir-ho es necessita anar de petits canvis a grans canvis, tota aquesta transformació per mi comença amb la independència de Catalunya, no dic que amb la independència tot serà diferent, sinó que la independència és fonamental si volem transformar el sistema, perquè si aconseguim ser una societat modèlica, haurem creat una llavor que s’expandirà ràpidament en altres territoris, i així és com es transforma el sistema i el món.

Però per aconseguir ser una societat millor, la ciutadania ha d’estar preparada també per ser-ho, ha de voler participar activament i ser part del tot, no és tinc uns polítics i un govern i ells s’ocupen i si ho fan malament quatre anys i un altre, sinó que ha de tenir eines i ganes, perquè si alguna cosa no funciona, pugui reaccionar ràpidament.

Tinc intenció de ser una de les persones que porti el meu país a la independència, però també tinc intenció d’informar i explicar totes les opcions que té el ciutadà a l’hora de construir el nou país.

Tinc una “necessitat” d’ajudar a la gent, sobretot a la que ho passa malament, està trista, malalta…

Hem vingut a la terra a ser feliços, segurament la terra és un dels planetes més bonics de l’univers, si mes no del nostre sistema solar, si hi hagués vides en altres planetes, seria del més desitjats, per tant és un regal viure en un planeta tan fantàstic, i la gent que hi viu molta creu que ha vingut a patir, quan estic segur que no és així, quan marxem, no ens emportarem un cotxe, una casa, una tele, un ordinador… només ens emportarem l’experiència viscuda, la meva àvia una setmana abans de morir va dir-me: “nen, la vida és tan curta, que quan te n’adones ja s’ha acabat”

La vida i la terra és meravellosa, però hi ha unes persones que s’han apoderat de la terra i també darrerament s’han apoderat de la nostra vida, la nostra manera de viure, ens han creat falses necessitats per fer-nos infeliços i tenir-nos controlats el meu objectiu és que la gent ho vegi i se n’adoni. 

Per ser una societat millor la ciutadania ha d’estar informada, una societat ben informada és difícil que sigui controlada i manipulada, fa temps que intento fer això amb els més de 300 vídeos que tinc penjats a les xarxes socials, però tothom sap que és més fàcil enganyar a la gent que fer-li veure que està sent enganyada, amb el que no és una tasca fàcil aconseguir-ho

Soc una persona molt tradicional i conservadora menys quan es tracta de combatre la injustícia, en moltes coses soc de la vella escola segurament per l’educació que he rebut a casa i l’escola, respecte, l’educació, honestedat, sinceritat, aquests són els meus principis, i quan els he hagut de posar a prova amb mi mateix de moment sempre ho he aconseguit.

També sóc un friki perquè m’agraden molt l’anime i els videojocs, i m’encanta ser-ho.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estàs d’acord comencem… 

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants pel futur del món

Entendre que la terra no és nostra, la terra no ens necessita a nosaltres per existir, però nosaltres si necessitem a la terra per viure.

No hi ha res impossible, tots els genis i investigadors de la història segur que en la seva època els deien, això es impossible, si creus que pots canviar el món, només els bojos són prou bojos per canviar-lo

No hi ha veritats absolutes, cadascú té la seva veritat i és igual de respectable.

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diries que aporta a la teva comunitat? 

Ara estic en una etapa de maduresa, sempre m’han dit que per la manera de pensar semblo més gran mentalment de l’edat que tinc, això crec que és perquè he estat educat pels meus avis materns, amb el que les seves experiències i consells de la vida és com si els hagués interioritzat sense viurel’s i això em permet anticipar-me al que pot succeir. El meu objectiu és precisament el canvi de la nostra societat, i estic en un moment on puc aconseguir-ho.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor 

L’amor és vida, no sempre una nova vida sorgeix de l’amor, però tots els nens necessiten amor per viure feliços, l’amor fa també que no pensem racionalment, quan estem enamorats és una sensació indescriptible, però no saps que és amor incondicional fins que no tens fills. L’amor és imprescindible també en una societat, estimar la natura, estimar la gent, amor és també per mi sinònim de respecte.  

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents? 

Als meus avantpassats els li diria gràcies per haver lluitat tant per intentar donar-nos un futur millor i perdoneu perquè no ho hem sabut aprofitar. I als meus descendents els diria no cometeu els mateixos errors que nosaltres, nosaltres no ho vam aprofitar dels nostres avantpassats i ja veieu que ens ha passat. 

5) Entre tu i jo, ets feliç? 

Sí a grans trets, puc dir que sí, i soc feliç perquè hi ha dies que no ho soc, si sempre fos feliç hi hauria un moment que no sabria que és ser feliç, per tant la felicitat radica en entendre que no es pot ser feliç constantment, i si entens això, quan arriba el moment de felicitat el gaudeixes molt més. 

I la pregunta opcional és: 

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta?

Realment existim? 

Com puc dir que no visc una il·lusió, si no puc entrar dins la ment d’una altra persona per comprovar que sóc real i existeixo? 

He de creure’m que soc real, però realment ho soc?

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -