- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons? Pep Fort i Padró.

#EmRespons? Pep Fort i Padró.

Sóc en Pep Fort i Padró @pepfort, i he estat empresari des de els 18 anys. Importació i exportació de peix i verdures congelades, fins que el primer dels càncers em va obligar a deixar de treballar. Sóc per tant, pensionista.
Vaig treballar des de l´inici a l´AAVV de La Sagrera (Barcelona) allà per el 1977, ocupant varis càrrecs, a l´AMPA (llavors APA) de l´escola dels fills, membre del consell escolar, lligat a varies lluites com per exemple contra l´OTAN, contra les Nuclears, he estat coordinador de la territorial de Cànoves i Samalús de l´ANC, coordinador comarcal del Vallès Oriental, membre del secretariat durant dos mandats, el primer com a coordinador de la CED (comissió d´estratègia i discurs) i al darrer mandat, coordinador de la CGA (comissió de gestió administrativa), abans de dimitir el passat 2 de novembre del 2019 per desavinences amb la línia de la entitat.
A grans trets, és això

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món 

La conservació del medi ambient
L´educació en valors dels infants
Lluitar en la defensa dels drets humans

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat? 

La pandèmia ens ha marcat i ens marcarà per molt de temps. Penso que n´hauríem de treure conclusions el més profitoses possibles. Com exemple serviria que queda molta feina a fer en l´àmbit del reconeixement que mereixen les persones que treballen en tot l´àmbit sanitari, des de neteja, auxiliars, metges, infermeres, científics… Hi ha gent que ha sabut veure que l´àmbit sanitari és un valor preuat.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor 

L´amor, entès com a estimació cap a un altre (amic, amiga, company, país…) és el pilar basic de la societat. Sense l´amor, som un animal més que pobla el món.

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents? 


Als avantpassats, moltes gràcies per tot el bagatge que m´han deixat, que he intentat aprendre i transformar-me cada dia en una persona millor.
Als descendents, he intentat transmetre aquests mateixos valors, però per sobre de tot he intentat conscienciar-los de que lluitin per allò que creuen, que defensin aquests valors i que a la vegada els transmetin als seus descendents.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

No en puc ser més. He passat 4 càncers en 14 mesos, visc el millor que puc i que la salut m´ho permet, estic rodejat d´amics i amigues que (crec) m´estimen i jo a ells, i cada dia quan desperto dono gràcies a la vida per poder gaudir d´aquest dia com si fors el darrer.

I la pregunta opcional és: 

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

Qui em coneix, sap que m´ho poden preguntar absolutament tot, però en un espai que no és privat, no goso dir-ne cap.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular