Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?-Pat Vila Armangué

#EmRespons?-Pat Vila Armangué

Sóc Pat Vila Armangué. Relacions públiques de professió i deformació mental. He viscut gran part de la meva vida a Itàlia, país que estimo quasi tant com Catalunya. La meva eina de treball és la gent. M´agrada crear ponts i lligams entre persones que compartim les mateixes inquietuds malgrat que siguem de països, edats i formació diferent. He fundat l’associació dels Foreign Friends of Catalonia @Foreign_cat I la iniciativa CataloniaOpenDoors.cat que hem hagut de posposar a causa de la Còvid. Actualment estic treballant en tres projectes: @SantJordiacasa, @Bestcanvi i l’espai cultural “El Bosc de les idees”, en el Maresme, on he marxat a viure des de fa tres mesos escapant d’una Barcelona on ja no m’hi trobava a gust.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món

Pel futur del món crec que és fonamental.

. Conciència ecològica.

. Solidarietat.

. Educació.

Si les noves generacions creixen considerant aquests tres pilars inherents en el seu quotidià, el món serà millor que el que els hi haurem deixat nosaltres.

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat?

Soc una adulta quasi velleta però estic encantada amb aquesta etapa de la meva vida. Sense compromisos laborals, amb una filla ja autònoma i amb una parella estable (espero! He estat casada tres vegades i puc garantir que és esgotador!), ara disposo del temps necessari per dedicar-me als meus projectes i iniciatives pel país.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor?

L’amor és la benzina de l’ànima. Jo sóc molt emocional i passional. L’amor és el gran protagonista de la meva vida i per tant en primer pla, sempre!

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents?

Primer de tot els hi diria que els estimo. Després els hi donaria les gràcies per tot allò que he après d’ells; des de la calma de l’experiència uns i des de la joia de la inconsciència els altres.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Moltíssim! He estat i sóc tossudament feliç.

I la pregunta opcional és:

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

Els meus amics estan terroritzats de fer-me una pregunta: “Tens alguna idea que et rondi pel cap?” Perquè saben que de ben segur els hi respondré afirmativament i que no pararé d’empaitar-los fins a convèncer-los a ajudar-me per tirar-la endavant!

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -