Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?- Oriol Sala Font

#EmRespons?- Oriol Sala Font

Sóc l’Oriol Sala Font i tinc 20 anys. Treballo, quan puc, com a fotògraf i estic estudiant màrqueting i publicitat. També he treballat un parell d’anys al sector industrial de la fusta i, actualment, treballo en una cafeteria local. 

M’interessen molts temes i m’agrada aprendre sobre qualsevol cosa. Fotografia, pàgines web, història, màrqueting, empreses… Des de petit sempre he tingut alguna càmera o altra a les mans i m’ha agradat sempre narrar les fotos des del darrera.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món

Per mi, el futur del món és un terme molt poc tangible. Sabent això, diré aprenentatge, veritat i curiositat.

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat?

Tinc 20 anys. És una etapa de fer coses per primera vegada. Cada setmana és tota una vida. Durant una conversa pot ser que la idea que tenies de futur canviï per complet i se’t capgirin tots els plans que havies pressuposat. És una aventura, m’agrada conèixer persones amb interessos semblants als meus (o totalment diferents) i compartir-hi estones per aprendre’n d’elles.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor 

Sobretot psíquic i psicològic. Tant per les coses bones com per les dolentes. Visc amb molta passió i la muntanya russa d’emocions és força constant, amb tot el que això comporta. L’amor és un terme abstracte, ho és tot i no és res, tot depèn del dia.

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents?

Dono les gràcies a la gent que ha treballat per conservar totes les coses d’un passat real. Tota la història, documents, material de l’àmbit fotogràfic, investigació, inventors, genis, creatius, etc. És l’únic segur i sort n’hem tingut. Els referents ho són gairebé tot per comprendre el nostre dia a dia. Pels del futur… m’agradaria saber com els hi va. Seria interessant saber si moltes de les especulacions que es fan a dia d’avui són reals d’aquí 100 anys, no? 

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Depèn del dia. Segurament quan no m’hi considero, és perquè no ho sé veure o apreciar. Per tant, podríem dir que si. Crec que gastem massa temps buscant la felicitat. Penso que és millor anar fent, dia a dia, poc a poc. “Apreciar el procés de les coses” és una de les actituds que m’ha ajudat més ultimanent per trobar un sentit a moltes activitats que faig cada dia. Tot és camí i no cal correr, aprendre idees noves cada dia és un luxe. Lluny del tòpic del Carpe Diem, penso que apreciar el procés de les coses facilita molt el fet d’entendre-les i, per tant, el fet de ser, això que en diem, feliç.

I la pregunta opcional és: 

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ? 

Crec que em serveix aquesta mateixa pregunta.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -