Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?.- Nacho Ledesma

#EmRespons?.- Nacho Ledesma

Em dic Nacho Ledesma Reyes. @naxoxan. Tinc 54 anys. Nascut a Sevilla i criat a St. Celoni, la pell del dimoni.. Visc a Badalona amb el meu amor, companya i amiga, la Manoli. Treballo al transport públic, i a Twitter em dedico, bàsicament, a mostrar la
#ViolènciaPolicial i, detallar les accions de brutalitat i fora Protocol de les FCSE. Tinc formació acadèmica i militar i per això mateix penso que és possible un altre model de FCSE que siguin servidors de la Societat i no pas dels Governants i eina repressora de l’Estat.
Sóc curiós, perfeccionista i en constant evolució i cerca de l’equilibri emocional. Apassionat de la jardineria i els bonsais. També la cuina.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem… 

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món.

L’educació, en matèria mediambiental penso que és clau pel futur de la nostra societat. El coneixement i consciència de la Història per no caure a les mateixes errades que els nostres avantpassats. També la humanitat, l’empatia amb la resta d’éssers vius, la naturalesa. Hem de prendre consciència efectiva i actuar, no només de pensament.

2)Tant si ets jove com si ets mes gran, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que ara vius i què diries que aporta a la teva comunitat?

Segurament el que més em beneficia, de la meva etapa actual, és la seguretat en mi mateix, ja no dubto a l’hora de prendre decisions, en el tema personal i de relacions. Si algú no m’agrada allò que diu o fa, li dic, ja no callo. Si vull quelcom ja sé el camí, i com haig de fer per aconseguir-ho. Penso, però, que podria aportar més a la societat, el problema és que no m’agrada la societat a la qual pertanyo. I que crec més en les persones que en un model de societat determinat.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor.

 L’amor ho mou tot. Et mou a tu mateix, amb tot el que fas i et relaciones i mou el Món. La teva parella, la feina, les relacions amb la resta, el que penses, el que dius, com ho dius, com ho fas. Si no t’agrada, si no t’enamora, no ho fas igual que si ho fas amb amor. Allò de cuinar amb amor penso que val per tot.

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents? 

Als meus avantpassats els hi preguntaria per les seves inquietuds. Els seus problemes i alegries. Els hi preguntaria un munt de coses i temes, per curiositat, i els hi donaria les gràcies, per tot.
Als meus descendents, només m’agradaria poder comprovar que també em voldrien fer moltes preguntes, com jo als meus avantpassats.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Sí. Encara que 7/10. Penso que mai arribes a la felicitat plena. Penso arribar al 9/10 i no trigar massa.

6) Quina interrogació vols que et faci i que ningú t’ha fet, potser per la por a la teva resposta?

No en tinc cap en especial. Només que és un tema que se’t queda per sempre i mai marxa. L’única manera és evitar parlar perquè acabes donant-li moltes voltes i mai fas net. O jo no trobo la manera de fer net. Alguna vegada has viscut una situació crítica on pensaves que no te’n sortiràs, amb vida?? Si, més d’una. I una per sobre de totes que em va fer canviar el xip de tot. Amb 20 anys, un intent de suïcidi on se me’n va encasquetar l’arma. Conseqüència també d’una situació extrema que em superava a tots els nivells, emocional mes que res, però em va deixar molt blocat en tot i amb tot. Malgrat això, la situació em va fer obrir la meva perspectiva de les coses i, penso, que de tot.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

Article anteriorEl lideratge dels vençuts.
Article següentRèquiem pel FAQS.
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular