Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?.- Mikkel Castrillón Cardona.

#EmRespons?.- Mikkel Castrillón Cardona.

Soc el José Miguel Castrillón Cardona, però el meu nom artístic és Mikkel Castrillón. Vaig néixer a Girardota, Antioquia, Colòmbia el divendres 01 de setembre del 2000, el que em fa amant dels divendres i virgo per conseqüència. Crec profundament en el poder de Déu i de l’Univers. Em considero artista i realitzo moltes coses, entre elles soc actor en formació i estudi llengües modernes a la universitat. Soc poliglota, parlo castellà, anglès, francès, alemany, portuguès, italià, català i una mica d’holandes. La interpretació i les llengües són definitivament les meves dues grans passions a la vida fins ara.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem… 

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món 

Amor sense límits, consciència ambiental i empatía.

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat? 

Sense esperar-ho, he rebut missatges de persones joves i adultes que em diuen que soc una inspiració per a ells. Vull transmetre el meu coneixement i ser una veu per al món, ja que no hi ha cap impediment a la vida per aconseguir allò que desitgem. Moltes persones del meu entorn es queixen de què no tenim moltes oportunitats, perquè han nascut a un país tercermundista, però vull demostrar que jo vaig néixer en un poble de Colòmbia, i això no és cap obstacle per aconseguir tot el que un dia vaig somiar i que encara ho faig.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor 

L’amor ho és tot, crec que és el sentit principal de la vida, per això venim a la terra, per aprendre a estimar els altres, a tot el que ens envolta, a allò que fem, a trobar les nostres passions. Moltes persones que no em coneixen bé, pensen que no soc per a res romàntic, però tot el contrari, quan estimo algú, ja sigui família, amic, parella, mascota o qualsevol connexió sentimental, fins i tot amb mi mateix, tracto de demostrar-ho molt. Considero que és fonamental sentir-nos estimats, importants, vius, és a dir, que la nostra història de vida no passi en va i crec que l’amor aconsegueix tot això. 

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents? 

Als meus avantpassats els hi diria, gràcies, perquè a causa de cadascuna de les seves decisions al llarg de la seva història, jo existeixo. Als meus descendents ara els hi tocarà  un món més fàcil o més difícil, l’important és que tinguin persistència per complir tots els seus somnis, objectius i per fer d’aquest món un lloc millor per les seves generacions futures.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Segons els grecs, un dia té 24 hores, i en cadascun poden passar molts esdeveniments, fins i tot l’ésser humà sent tantes emocions en qüestió de minuts que no podria estar únicament feliç, però si he de fer un balanç, sí, sóc feliç, perquè agraeixo que als meus gairebé vint-i-un anys, el meu cor segueix bategant, estic present en aquest paradís terrenal ple de meravelles podent ser el protagonista de totes elles. Realment el fet de viure abasta tants moments, il·lusions, emocions, persones i moltes coses més. Soc feliç, perquè puc manifestar la meva vitalitat i existència entre tot un univers infinit de possibilitats. No tinc res a retreure, crec que tinc tot per ser-hi feliç.

I la pregunta opcional és: 

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

Què prefereixes, morir jove havent aconseguit tots els teus objectius o morir vell sense haver fet res? 

PD: Encara no tinc una resposta, però es pot debatre.

Com actor: curtmetratge: “INSTRUCCIONS PER SER DONA.”https://www.instagram.com/p/CGTSgEInYjP/

Políglota fent interpretació en vuit llengües.Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setman

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -