Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmResponsJudicial #EmresponsJudicial ? - Josep Rosell- Fiscalía Espanyola

#EmresponsJudicial ? – Josep Rosell- Fiscalía Espanyola

Sòc en Josep Rosell Fossas, advocat amb  29 anys d’exercici, exercint a Barcelona i a Vic. Llicenciat en dret, doctorant, professor associat, i sobretot, defensor dels drets de les persones que confien en mi.

Avui de manera excepcional he fet una entrevista diferent, amb preguntes d´actualitat i m’he posat en contacte telefònic amb el meu assessor i advocat Josep Rosell perquè em pugui aclarir de què va això del rei emèrit i la justícia espanyola, en el tema de l’extradició.

Ha estat una entrevista ràpida, espontània però prou sucosa, al ben mig d’un descans d’un judici, i per això també, el meu agraïment personal.

Josep, que en penses sobre totes les informacions que estan sorgint respecte al conveni d’Espanya i la república dominicana?

– El que s’ha fet des d’Espanya contra el rei emèrit és un paperot, una cortina de fum per amagar el tema principal que és que l’empaita la fiscalia suïssa. Per això explico a tothom que m´envia el conveni d’Espanya amb la República Dominicana, que no cal, que el tema real és el conveni de Suïssa amb la República Dominicana i fins on volen anar, perquè és evident que aquí no es jutjarà a la persona que han tingut en un retrat penjat durant quaranta anys, a totes les sales de vistes dels jutjats de tot l’estat espanyol, i que ara hi ha la del seu fill que és molt pitjor encara, si molt pitjor. Precisament, la fiscalia espanyola va iniciar accions per poder dir en virtut de la no extradició del nacional, i poder-lo jutjar aquí, a Espanya, en “plan catxondo”.

Llavors per què creus que la fiscalia espanyola va posar fil a l’agulla?

-Tota la investigació que s’inicia de l’emèrit a Espanya és una cortina de fum, perquè la fiscalia suïssa no pugui demanar responsabilitats. I així pensen, si el jutgem nosaltres, no el jutjaran a fora. A partir d’aquí, el rei emèrit decideix anar-se´n, i anar a un lloc on no té extracció amb Suïssa perquè si no hauria de ser molt ruc, no creieu?

La piulada que vaig fer fa tres mesos, ja anava en aquest sentit. Juan Carlos I, no pot fer com el seu avi, que va anar a amagar-se sota les faldilles de Mussolini a Roma, perquè a Europa no s’hi podria quedar. De fet , la Unió Europea quedaria tocada per aquest tema, i personalment crec que la nostra classe política, hauria d’atendre la fugida del rei, per qüestionar la legitimitat de la monarquia i proclamar la República Catalana, com a sistema legítim. Hi ha recorregut jurídic i amb totes les eminències jurídiques que comptem, no entenc que no s’estigui al cas, ens aquests moments.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -