Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons? -Jordi Pesarrodona

#EmRespons? -Jordi Pesarrodona

Em dic Jordi Pesarrodona, fundador, actor i director durant vint-i-sis anys de la companyia de teatre de carrer Gog i Magog, membre expedicionari de Pallassos sense fronteres, el meu ofici comediant i pallasso, actualment activista imputat per desobediència greu per haver participat activament al referèndum del 1-O i per la protesta amb un nas de pallasso el 20 de setembre de 2017 al costat d’un guàrdia civil al departament de governació de la Generalitat de Catalunya.

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món 

.- El respecte a la natura i el medi ambient, apostar per un mon sostenible

.- El lliure transit per el mon de totes les persones sense cap discriminació per races, religió, política, poder econòmic….

.- El dret fonamental de tots els pobles a l’autodeterminació

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat? 

.- La meva vida ha canviat al 100%, de ser una persona anònima que vivia i treballava amb la feina que mes li agradava a ser una persona molt coneguda per la meva acció de desobediència civil.

Crec que aporto a la comunitat la fermesa de plantar cara davant les injustícies

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor 

L’amor es present en tot moment, em considero una persona que estima, gracies a l’amor puc contrarestar la rancúnia, per tant l’amor el poso en els dos plans, almenys en la meva vida, senzillament amor es tot.


4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents? 

Cal viure amb tota la intensitat i cal plantar cara a totes les injustícies per construir un mon millor

5) Entre tu i jo, ets feliç? 

Treballar i viure del que més t’agrada i estar al costat de les persones que estimes per a mi es ser molt a pop de la felicitat, si em sento feliç.

I la pregunta opcional és:

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ? Ara que has deixat la política activa, hi tornaries?

NO, no hi tornaria mentre el sistema polític es basi en assumpció de càrrecs i benefici personal per sobre del benestar de les persones.


saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -