Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons? Joan Francesc Beamonte Isern.

#EmRespons? Joan Francesc Beamonte Isern.

Sóc en Joan Francesc Beamonte Isern, un nen robat i després venut, mentre érem sota la dictadura de Franco, i que amb mentides i durant anys, em van fer creure que el meu nom era Joan Coll Corominola, que havia estat adoptat en un hospici, perquè la meva família m’havia abandonat. Ara la meva lluita, es saber la veritat. Us deixo la meva història en aquests enllaços.

https://www.publico.es/sociedad/ninos-robados-menores-robados-franquismo-logra-inscribirse-registro-civil-identidad-real.html

https://www.banyolestv.cat/index.php/pla-de-l-estany/61-sucessos-i-justicia/5452-el-nen-robat-de-banyoles-amplia-la-querella-contra-els-seus-pares-adoptius-i-demana-la-investigacio-d-altres-persones.html

https://www.ara.cat/societat/tribunals-beamonte-adopcio-audiencia-ordena-investigar-falsejar-identitat_1_1025490.html

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem… 

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món.

Només un, el gran problema del futur pel món, la manca d’humanitat.

En aquest món insensible, cada vegada som més freds i més egoistes, ho veiem a tot arreu del planeta. Cada dia som més gent, i els problemes reals no importen res de res. Amb la meva lluita després de viure més de 40 anys enganyat amb una doble identitat, això hauria d’escandalitzar del primer a l’últim dels mortals. Perquè no sóc l’únic a qui li ha passat això, com jo, també hi han moltes persones a l’estat espanyol que comparteixen amb mi, aquesta terrible història, i sembla que a ningú li importa.

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat?

La meva vida des de fa 12 anys és una lluita constant perquè es faci justícia, i ara mateix és el motor de la meva existència. Amb esforç he fet molts avenços i he aconseguit coses que fins ara ningú havia estat capaç de descobrir. Això sí, amb un desgast impressionant tant físic com psicològic, i ja no parlo de l’econòmic i espero que això que estic aconseguint pugui ajudar a moltes més víctimes.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor 

És cert que l’amor té diferents maneres de relacionar-se. Però si l’amor és sincer, sempre ha d’estar, per davant de tot.

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents? 

Als meus avantpassats els diria que sóc feliç d’haver pogut conviure amb ells des del meu naixement fins al dia d’avui, i d’haver pogut aprendre d’ells. Als meus descendents, que no deixin mai de lluitar pel que és just a la vida. Està demostrat, que sense lluita no s’aconsegueix mai res.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Si, sóc molt feliç, perquè tinc una família meravellosa que està sempre aquí, amb mi.

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

A la meva vida m’han fet moltes preguntes últimament sobre la meva lluita.
Com ho vas descobrir?
No ho vas sospitar mai?
Però aquesta gent no et varen tractar bé?
Creus que val la pena remoure el passat?
Són moltes les preguntes que em faig i no tinc totes les respostes encara, i és per això que ho intento esbrinar tot.
He rebut amenaces i insults per voler saber la veritat, però també he de dir que he rebut molt de suport i que al final és amb aquesta part amb la qual em vull quedar, perquè no permetré que em destrueixin, i arribaré fins al final, us dono fe.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

Article anteriorTenim una bona tàctica?
Article següentLa violencia ambiental.
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular