Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?-Jaume Estragués

#EmRespons?-Jaume Estragués

Sóc en Jaume Estragués Medina, nascut a Sant Andreu de Palomar el juliol de 1971. Lleó ascendent aquari (foc contra aigua), no lluito contra ningú, si tinc una lluita es dins meu. Sóc com la gasosa, quan trec el gas, no sóc res. De professió i devoció, Auxiliar de Infermeria (TCAI) . Militant de junts.cat i afiliat a la CS


No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món

1/- La igualtat entre totes les persones, però de veritat; sense discriminacions, tothom amb els mateixos drets i deures; sense privilegis.
2/- Respecte absolut pel medi ambient, és el nostre medi; on estem totes i tots! No s’hi val dir això a mi no m’afecta, perqué es de tothom!!!
3/- La comprensió, l’empatia; pensar que el que no vols per tú no ho has de voler per ningú.

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què dirías que aporta a la teva comunitat?

Em beneficia en el reafirmament que estic en el lloc on haig d’estar; però com et deia abans, la meva lluita interna m’ocasiona dubtes. I referent a la comunitat, intento aportar positivitat, empenta i força.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor?

Bé, jo no diferencio cap pla; ni material, ni psíquic ni psicològic; l’amor és un sentiment que el tenim innat al néixer, l’amor no és material; estimem a la mare, al pare, als germans, als peluts; estimem als amics, estimem la natura, podem estimar una idea… en definitiva, no deixem mai d’estimar.

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents?

Uff, això ho he pensat molts cops, al meu avi matern; republicà de la lleva del biberó, només puc donar-li les gràcies per transmetre’m els seus coneixements i valors, energia i força. Que va saber heretar la meva mare i a ella li agraeixo la seva ajuda quan als 15 anys em deixava sortir de casa per anar a fer el que “calia”.
I als meus descendents, ja saps; Sara, que son la meva vida; ells ara tenen 9 i 4 anys i viuen uns moments que ningú podia imaginar. Ara, d’això n’estic segur, ells viuran la República Catalana, sens dubte. N’estic segur.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

És una pregunta difícil; et puc dir que si, que sóc feliç; tinc una companya de vida excel·lent, que compartim dos fills magnífics, amistats de tota la vida i amistats com la teva i moltes d’altres que es tot un orgull tenir-les.
Parlem de felicitat individual o personal, la felicitat completa, segurament no la té ningú.

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

Estàs content amb el que fas i has fet fins ara?
La resposta es SI, sóc un netejaculs a l’hospital; però soc la persona que assisteix al pacient quan es troba malament i no té a ningú al seu costat.

Article anteriorEl Titànic o “divide et impera”
Article següentQue fort !
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -