Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?- Jandi Velasco

#EmRespons?- Jandi Velasco

Sóc Alejandro Velasco però em coneixen com “Jandi,” estic encausat en el #24TSJC, i sóc obrer, pare, canari….. i una persona comuna, com qualsevol de vosaltres.
Sóc polític, una seqüela del 15M, ExPodemita, algú que possiblement molesta perquè demano el mes bàsic, llibertat, pa i casa.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món

Llibertat de pensament, mes humanisme i molta cultura, crec q aquests conceptes són importants per a créixer com a societat.

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat?

Crec que sóc d’una generació per la qual ha enxampat 2 vegades una crisi econòmica mundial.
Que amb quaranta anys no tens cap propietat, i vas donant tombs de treball en treball. Malgrat això també et sents molt abrigallat pels amics, família i la comunitat en la qual t’envoltes.
No sé on puc encaixar i crec que poder aportar a aquesta comunitat, posar-se en el lloc de les persones que et necessiten, pot fer créixer més la sociabilitat i ser més comprensius.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor?

L’amor és sens dubte psíquic, té tocs psicològics i sense el material no és capaç de sobreviure.

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents?

Als meus avantpassats els diria que totes les seves esperances segueixen en la meva, als meus descendents que lluitin pel que volen i que siguin sempre ells mateixos.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Feliç sóc, clar, tinc a una persona a qual amo moltíssim, i un fill que és el millor que he fet mai. I aquestes dues coses fan que tota la resta vagi rodat.

I la pregunta opcional és:

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

Sinó eras independentista, perquè ara ho ets i a més recolzes en xarxes a #junts?

Si abans del 1-O no era indepe!! i després tampoc.

L’assalt a les institucions i algunes seus d’alguns partits polítics el 20/09/2017. Després de la pallissa d’una policia deslligada i la negativa de tot un Estat a deixar practicar unes votacions Democràtica l’#1Oct. El Cop d’estat del 155, la persecució i empresonament dels presidents de l’ANC i Òmnium, persecució i empresonament de líders polítics, persones que s’han hagut d’exiliar, les eleccions obligades el #21D, la persecució als CDR, els invents d´acusar per terrorisme a la població civil, el Tsunami Democràtic, la postsentència, més encausats, Pl. Urquinaona contra Pl. Universitat, més eleccions, pancartes als balcons, la JEC, més eleccions, taules de diàleg inexistents, el no surrender, la persecució a la diputada Laura Borràs, al MHP Quim Torra, l´espionatge a Roger Torrent per part del CNI. Que a la dotzena legislatura del Parlament es faci lawfare, i que condemnin a un President i així acabar la legislatura, i una altra vegada eleccions, i altre vegada la roda i tot això fa que no sols vulgui, la Independència de Catalunya, sinó que faré tot el necessari democràticament perquè la tingui.

Perquè Junts, els postconvergents?!?

Si, però amb matisos;

MAI

Una Llista de Junts amb Buch, mai ni jo, ni ningú que hagi lluitat als carrers.
Una llista que no passi per Primàries, mai, la llista ha de ser oberta i poder triar individualment a tots els que es presentin.
Fes costat a uns polítics que estiguin per sobre de les sigles de partits i que existeixi el vot de consciència, i es practiqui amb normalitat. Les sectes i aquestes formes polítiques en els Grups Polítics s’han d’acabar.

Dos blocs, els de la Rendició contra els de la Confrontació.

Gràcies i Visca la Terra Lliure.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -