- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?- Isabel Bargalló

#EmRespons?- Isabel Bargalló

Em dic Isabel Bargalló, sóc arquitecta i doctora en art. Fa molt temps que compagino la pràctica professional amb la formació. M’agrada fer classes. Ara visc a Catalunya, però he viscut també a Mèxic i a Austràlia.

Dibuixar em fa feliç. @Elsabem Memorial 1714
I en tinc 60.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món
Honestedat, honestedat, honestedat. Potser alguna cosa més, però em sembla que sense honestedat no aconseguirem un món millor, més just, més equilibrat. He dit honestedat, no sinceritat, eh!

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat?
No sé ben bé què contestar. Segurament que, com que mai estic satisfeta, sempre penso que podria fer més, que no tinc recursos personals per fer més. Pel que fa a mi, sempre aprenc, conec gent. Personalment, m’hi trobo a gust. Tinc la sensació de ser jove. Serà perquè continuo amb els mateixos defectes que quan tenia 20 anys. Però ara la cosa és més greu.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor
L’amor? Existeix? Fa temps que penso que allò que des del feminisme es defineix com “amor romàntic” i la idea del príncep blau són un veritable bluf, però estimar i ser estimat és absolutament necessari per a la nostra salut.

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents?
Als meus avantpassats, que a alguns els trobo a faltar. No tinc descendents.Als meus avantpassats, que a alguns els trobo a faltar. A d’altres, no. No tinc descendents. Per això no vull deixar un món millor als meus fills. Sóc egoista, vull un món millor per a mi.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Acceptablement. Crec que he après a estimar-me, a trobar-me còmoda en les meves sabates (malgrat les plantilles que em cal portar des de fa uns mesos)

I la pregunta opcional és:

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

Què penses dels polítics? Ep! És retòrica. I no la contestaré.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. Destaco de les seves paraules “que estimar i ser estimat és absolutament necessari” i és que si no vivim així, no hi haurà futur per ningú… Gràcies a totes dues!!!💫

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular