- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?- Isaac Izquierdo Martín.

#EmRespons?- Isaac Izquierdo Martín.

El meu nom és Isaac Izquierdo Martín, nascut en 1977 en el si d’una família obrera del barri de les Delícies a Valladolid. Després d’anys de maleta en mà vivint a Valladolid, Andorra, Salamanca, Alacant, Sevilla, Múrcia i Tenerife, des de fa cinc anys viu a Barcelona amb la meva parella, on exerceixo com a director d’operacions d’una empresa hotelera catalana.
Orgullós “Val·lisoletà” de la diàspora Comunera a Barcelona, simpatitzant d’Esquerra Castellana, soci d’Òmnium Cultural i de l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs.

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món 

Sobirania enfront de l’imperialisme
Fraternitat enfront de la guerra
Dignitat enfront de la crisi de valors.

2) Tant si ets jove com si ets més gran, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que ara vius i què diries que aporta a la teva comunitat?

És possible que amb 44 anys visqui una etapa de maduresa que és un cicle natural, en tot cas no m’agrada perdre en la mesura que sigui possible la irreverència i la naturalitat d’etapes de joventut així com gaudir de les petites alegries de la vida amb el prisma d’un nen (emocionar-te per cada nova experiència amb passió), com deia una pintada en el meu barri natal “L’única pàtria és la infància”.

Considero que la Comunitat m’aporta més, del que aporto a la Comunitat.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor.

Mai m’he plantejat aquests plans en l’amor, he procurat amb major o menor èxit donar amor i rebre-ho a amics, companys i família (amb major o menor èxit) de manera natural sense arribar a una anàlisi tan profunda.

Em quedo amb el plantejament de Karl Marx sobre l’amor: és una bella qualitat de l’ésser humà! És un atribut de l’ésser humà real de carn i os!

4) Tu que estàs entre el passat i el futur, què diries als teus antecessors i als teus descendents?

Els diria una reflexió d’Antonio Gramsci que fa poc van visibilitzar els companys i companyes del Centre Social La Molinera a Valladolid (que està sota amenaça de desallotjament per part d’un fons voltor) i que em sembla de gran potencial:

“Instrueixin-se, perquè tindrem necessitat de tota la vostra intel·ligència. Agitin-se, perquè tindrem necessitat de tot el vostre entusiasme. Organitzin-se, perquè tindrem necessitat de tota la vostra força”

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Pregunta interessant, en la societat de consum actual, de l’efímer, del “postureig” el concepte de felicitat està molt prostituït, generant-se frustracions i greus problemes de salut mental que és un dels temes, a vegades tabú, que hem de gestionar com a societat.
Tant en el pla personal com en el col·lectiu, estem condemnats a afrontar desgràcies i situacions difícils que en moltes ocasions estan vinculades a les mateixes condicions materials (gènere, classe social, lloc de naixement…) pel que considero que la clau de la felicitat resideix en com afrontar aquestes situacions.

Sóc feliç? Procuro ser-ho afrontant les situacions del dia a dia amb l’entusiasme més gran possible.

“Carpe Diem”

6) Quina interrogació vols que et faci i que ningú t’ha fet, potser per la por a la teva resposta?

A algú li vaig sentir dir que la pregunta que ningú fa és aquella que correspon al que tots coneixen. Si les persones coneixen la resposta, és lògic que no formulin la pregunta.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular