Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons? Helena La Bleda.

#EmRespons? Helena La Bleda.

Helena La Bleda és el meu nom artístic. Jo em dic Helena Escobar, i soc pallassa amb experiència en el teatre familiar i el clown infantil. Una dona de 50 encara que no ho sembli perquè no me’n recordo mai ni dels anys que faig ni dels que fan els altres, de fet és una cosa que no m’importa gents ni mica. M’entenc mooolt bé amb tots els nens i les nenes i els adults que tenen encara viu el seu infant. Els adults amb sentit de l’humor són els que més m’interessen.
Per això sóc pallassa perquè per mi el somriure és vida.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món.

Amor. Respecte. Llibertat

L’amor de totes les emocions és la més important i la que ens pot salvar de tanta tristesa i confusió. Però cal extendre’l a tota la humanitat.
Amb amor tot seria molt més fàcil i la negativitat desapareixaria.

2)Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat? Espero aporti consciència.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor.

En el primer pla. Sino hi ha amor no hi ha vida

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents?

En els meus avantpassats els hi dono les gràcies, i en els del meu futur, coratge!!!

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Si molt. M’agrada la meva feina i tinc tot el que necessito, i fins i tot alguns nedem en l’abundància. M’agradaria però que el mon estigues millor repartit i que tothom tingués el que necessita. M’agradaria que no hi haguessin guerres, que ens respectéssim els uns als altres i que fóssim més generosos, que no hi haguessin desigualtats de cap mena. I que tothom cuidés la natura que és el do més preuat !!!

I la pregunta opcional és:

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

Em pots fer qualsevol pregunta jo no tinc por a les meves respostes. Sempre hi quan siguin amb respecte clar.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs un resum setman

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -