- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?.-Francesc Canosa i Farran.

#EmRespons?.-Francesc Canosa i Farran.

Francesc Canosa Farran, (Balaguer, 1975) periodista, guionista i escriptor català. Llicenciat en periodisme i Doctor en Comunicació. He treballat com a reporter i guionista de televisió a TV3, Canal Estilo, Canal 9, Tele 5, Antena 3, i a la premsa al Singular Digital i El País, La Mañana, Avui, El Periódico. He format part de l’equip del programa Els Spin Doctors de Catalunya Ràdio. Des de 2018 dirigeixo La Mira Magazine.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món 

Són les de sempre, les de tots els futurs i passats de la història de la humanitat: realisme, humilitat i il·lusió. I combinar-les amb la destresa del funàmbul que camina per la sirga tot intentant equilibrar el món i no caure al buit. 

2) Tant si ets jove com si ets més gran, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que ara vius i què diries que aporta a la teva comunitat?

Molt a raig i amb convenciment honest total. Penso que ara mateix, com a director de LA MIRA, estem fent un projecte periodístic des de fa quatre anys que explica el país d’una altra manera i que sobretot explica a les persones d’arreu del país, ja que en aquest país hem oblidat a les persones. Posem en valor el que no es posa en valor i és vital, necessari i imprescindible. Per tant, fem veure el que no estem acostumats a veure, que és un país i unes persones, i que hi són. 

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor. 

L’amor és com l’aire, necessari per viure. 

4) Tu que estàs entre el passat i el futur, què diries als teus antecessors i als teus descendents?

Sempre es viu en gerundi, en present continu, incessant, cavalcant, ningú t’espera mai, i passi el que passi el sol, o els núvols, surten cada dia, per tant: fer, fer i fer. La vida només és un dilema entre fer i no fer. I la diferència és gran, abismal, definitiva. 

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Sí. 

I la pregunta opcional és: 

6) Quina interrogació vols que et faci i que ningú t’ha fet, potser per la por a la teva resposta?

No em fa por cap pregunta. Sempre són les respostes l’arma impertinent.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular