Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?.- David Fernàndez Aguilera

#EmRespons?.- David Fernàndez Aguilera

Soc en David Fernàndez Aguilera, Vice-president de l’Assemblea, Vice-president del Cercle Català de Negocis entre l’any 2014 i el 2020, fundador i portaveu de la patronal Anem x Feina, impulsor de Consum Estratègic, impulsor dels Consells Locals per la República de Catalunya, impulsor de la candidatura Eines de País a les cambres de comerç de Catalunya, enginyer, assessor de la Generalitat a través d’acció en aspectes d’Indústria 4.0, i vocal de la comissió d’Indústria de la Cambra de Comerç de Barcelona.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1) Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per al futur del món

Comprensió per l’existència i de les persones que hi formem part. Els humans ens comportem com un autèntic virus universal, allà a on anem provoquem destrucció del que hi havia. Desitjo que tinguem prou intel·lectualitat per corregir-nos, cosa que cada cop dubto més.

Respecte per la natura i la diversitat. Sense aquest respecte no hi haurà futur, només desolació.

La vida és canvi, i el canvi és l’essència de la vida. El futur sempre és canvi i evolució. Comprendre que allò que ens fa diferents ens enriqueix, és clau per sobreviure.

2) Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diries que aporta a la teva comunitat?

Visc una etapa diferent de totes les anteriors i de totes les que vindran. Com totes, m’enriqueix a nivell emocional, intel·lectual, social, polític, familiar, etc. Aprenc cada dia de gairebé tothom que m’envolta, i això em fa sentir viu. Tothom que m’envolta m’aporta alguna cosa que em permet aprendre i créixer com a persona. He arribat a deixar feines perquè havia deixat d’aprendre del meu voltant. Al mateix temps intento per tots els mitjans tornar aquests aprenentatges en forma de reflexions personals, empenta, decisió, i bogeria per l’assoliment d’objectius polítics que han de dotar els meus conciutadans de nivells de benestar superiors als actuals. Conèixer per millorar i créixer.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor?

És el motor de la vida. Sense amor per i de la parella, fills, pares, familiars i amics, la vida seria molt sosa, no creus? Sense amor només hi ha buidor, psiquiatres i Trankimacin. Tot seria molt gris i trist. Probablement, sense amor no seríem humans, seríem animalons una mica espavilats.

4) Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents?

Als meus avantpassats els diria GRÀCIES! Sense vosaltres no estaria avui aquí ni seria com sóc. I als meus descendents que no tinguin por de res ni de ningú, que gaudeixin del dia a dia, i que lluitin a mort pel seu futur i la seva felicitat sense supeditar-ho a necessitats alienes. Ningú no regala res de res.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Depèn del dia, del moment, de la companyia, del que puc oferir i rebre, del que puc aprendre, del que puc estimar i ser estimat… La felicitat és relativa, canviant i volàtil. Hi ha moments que sóc feliç, hi ha moments que sóc molt feliç, i hi ha moments que sobrevisc. També t’haig de dir que tot i ser molt realista, tendeixo a ser clarament optimista i confiat, lo qual m’ha portat problemes sovint. Vaja, que sóc dels que vol veure (i veu) l’ampolla mig plena.

I la pregunta opcional és:


6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta?

Què estàs disposat a fer per la independència de Catalunya? Però com no m’ho has preguntat, no la puc respondre


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular