- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?- Cristina Rúbies i Bartolomé.

#EmRespons?- Cristina Rúbies i Bartolomé.

Sóc la Cristina Rúbies, @seibur_ filla de Barcelona, neta d’Arenys de Mar, de Tarragona i d’Àger. Tinc 2 fills que són uns artistes i una parella periodista.
Sóc dissenyadora d’interiors, i m’agrada dissenyar fins al més mínim detall d’un habitatge, pensar què fer amb cada racó per aprofitar-ho tot.
Fa uns anys, vaig decidir estudiar dret com a hobby perquè m’agrada saber de lleis, i perquè crec que tots hauríem de tenir nocions de lleis, per saber quan se’ns estan vulnerant els nostres drets. També vaig apuntar-me a Demòcrates de Catalunya, per saber de política, vaig pensar que si volia lluitar per l’alliberament de Catalunya, primer havia de saber com es podia fer políticament, envoltant-me de bons polítics independentistes. I per últim, vaig presentar-me a l’Assemblea de Representants del Consell per la República, per intentar treballar activament per la independència.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estàs d’acord comencem


1) Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants pel futur del món.


Et diré 3 conceptes que, potser algun et pot semblar tret d’un manual, incomplint així la primera premissa d’aquesta entrevista, però que de debò crec que és valuós per entreveure un futur per a la nostra descendència.
1. Un molt rellevant i no hem de perdre mai de vista, és el que hem de cuidar molt més el nostre planeta, és únic i insubstituïble.
2. Un altre concepte que crec que hem d’aprendre i interioritzar és el fet d’entendre perquè els grans i poderosos dinosaures van acabar extingits, mentre que les formigues porten cent milions d’anys sobrevivint, immutables als canvis.
3. I per últim, assumir que no som perfectes, que no estem sols i que depenem els uns dels altres per sobreviure. El que fem a la nostra vida, tindrà conseqüències a gran o petita escala, en el futur.

2) Tant si ets jove com si ets més gran, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que ara vius i què diries que aporta a la teva comunitat?

Sincerament, crec que aquesta etapa de la meva vida és meravellosa. Encara sóc jove, però fa molt que vaig deixar enrere l’adolescència. Puc gaudir d’uns fills que són autònom, però que encara no han arribat a l’adolescència.
Tanmateix, a la meva comunitat, el que puc aportar és aquesta serenor, i un xic de felicitat, uns conceptes que molts cops menystenim, i que són molt importants per tirar endavant, i ser capaços d’assolir reptes que no ens pensàvem que seríem capaços d’assolir. Amb una bona actitud, s’aconsegueixen més coses que amb un munt d’hores de dedicació a les fosques.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor.

L’amor, què dir de l’amor… Crec que l’amor és una paraula que s’utilitza quan no saps ben bé quin és el sentiment real que tens cap a l’altre. Dins de la paraula “amor” i cap de tot; el sentiment de protecció cap als fills, el sentiment de benestar que pots tenir amb la parella, el sentiment de tranquil·litat que pots tenir amb els teus pares…
L’amor ho pot significar tot, com no res.

4) Tu que estàs entre el passat i el futur, què diries als teus antecessors i als teus descendents?

Als meus antecessors els hi diria que el món ha canviat molt, però que la humanitat segueix exactament igual.
Als meus descendents els hi diria, i els hi dic, que poden ser el que vulguin a la vida, que l’únic que importa és que, allò que vulguin ser, els ompli de felicitat.
Encara que, com a mare responsable que crec que sóc, també els hi dic que, encara que els diners no donen la felicitat, quasi tot el que reporta felicitat, costa diners.
En aquesta vida, tot costa, però, ni has de sacrificar la teva felicitat per ser ric, ni has de ser pobre per ser feliç.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Veig que hauria d’haver començat l’entrevista per aquesta pregunta… Sí, dins dels meus problemes i les meves coses, sí, sóc feliç.

I la pregunta opcional és: 

6) Quina interrogació vols que et faci i que ningú t’ha fet, potser per la por a la teva resposta?


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular