- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?. Carme García i Suàrez.

#EmRespons?. Carme García i Suàrez.

Ésser humà, dona, mare, avia, amiga. Soc d’esquerres si això vol dir defensar sempre els drets socials i nacionals dels pobles. Nascuda a Extremadura. El meu País és Catalunya la meva llengua el català, el meu desig una Nació lliure. Les meves aficions, la natura, caminar, nadar, pintar, escoltar música, la lectura. I sobretot riure.

Diplomada en Treball Social Màster en Intel·ligència emocional, i Coaching Funcionaria de Carrera en Administració pública. Actualment jubilada.

He estat Cap de Serveis Socials. Directora General de Memòria Histórica. Diputada al Congrés de Diputats. Regidora a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i també a l’Ajuntament de Sabadell ( entre moltes altres coses) .

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem… 

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món 

> A) Tenir consciència que en formem part i està a les nostres mans la continuïtat o no de la vida tal com la coneixem
> B) Tenir consciència que no és el Planeta qui pot desaparèixer sinó nosaltres
> C) Tenir consciència del privilegi de viure aquesta vida en equilibri i harmonia amb el nostre entorn i el nostre interior.
> Síntesi. Consciència

2) Tant si ets jove com si ets més gran, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que ara vius i què diries que aporta a la teva comunitat?

> Faré diumenge vinent 65 anys, no sóc jove, no em sento gran. És una etapa on “l’aquí i ara” té molta força. On l’experiència la portes posada sempre, on t’ajuda i ajuda al teu voltant. On saps que pots donar-ho tot perquè necessites cada cop menys per sentir-te segura. La comunitat es beneficia molt d’aquesta etapa de la vida, fills, néts, família en general, veïns, entitats… Per tot arreu hi ha gent d’entre 60 i 80 anys aportant molt a la comunitat i són transparents, passem desapercebuts (encara més si són dones).

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor. 

> L’amor és la veritable i única raó que ens impulsa a viure, ho és desde el moment de néixer fins el darrer moment de vida. No és material, ni psíquic ni psicològic, és la font d’energia vital, sense amor no hi ha esperança ni desig de vida.

4) Tu que estàs entre el passat i el futur, què diries als teus antecessors i als teus descendents?

> Als meus antecessors els hi dono les gràcies per als seus esforços i èxits i també per als seus errors, pel que m’han ensenyat i pel que m’han negat. Gràcies a tot això avui sóc com sóc.
> Als meus descendents els hi demano disculpes per al que segur no vaig saber fer millor, els hi encoratjo a equivocar-se i a començar de nou mil vegades i sempre tenir un somni pendent …

5) Entre tu i jo, ets feliç?

> Si la felicitat és sentir pau interior, sí soc feliç.

I la pregunta opcional és: 

6) Quina interrogació vols que et faci i que ningú t’ha fet, potser per la por a la teva resposta?

> T’agradaria viure molts anys malgrat que ja no gaudeixis ni coneguis qui ets ni qui són els teus?

> No, no voldria. Voldria viure fins que el cos i la ment estiguin en harmonia i acomiadar-me feliç i amb ajuda per poder partir, si ho demano i ho necessito.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular