Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?-Àurea Rodríguez

#EmRespons?-Àurea Rodríguez

Soc un dona professional, idealista, treballadora, mama de dos tresors i enamorada de Tarragona. Crec en la bona gent, el coneixement i en el potencial de la intel·ligència col·lectiva per transformar realitats. Vinc d’una família d’inquiets i lluitadors, persones fills de la cultura de l’esforç.

Encara no sé que vull ser de (més) gran però el que sí sé, és que vull treballar professionalment amb i per la innovació com sempre he treballat i defensat. A més això ho vull fer amb gent i projectes amb valors, fent-los créixer aportant la meva experiència i que em permetin aportar el meu granet de sorra per millorar el nostre món.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

Millor, perfecte.

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món.

LA INNOVACIÓ: Estem en una nova era, la pandèmia ha accelerat d’adopció de les noves tecnologies i les seves possibilitats per resoldre problemes i reptes. Aquesta acceleració ens obliga a reinventar-nos com a persones, empreses i societat i això vol dir aplicar la innovació, la capacitat de reinventar-nos de manera oberta i col·laborativa.

L’HUMANISME: En aquest nou món global hiperconnectat i tecnificat, cal posar en valor el bé comú, la llibertat individual i la col·lectiva i el respecte per nosaltres mateixos i el nostre planeta. L’humanisme tecnològic és la nova revolució i el capitalisme social el nou paradigme.

L’EDUCACIÓ: L’educació és la base del nostre progrés i del que ens distingeix dels animals. Sense coneixement i sense valors les persones no avancen de manera individual i el món, tampoc. 

2) Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat? 

No tinc por de defensar amb valor i valors el que crec i penso serà bo pels que venen darrera nostre encara que això m’hagi costat actualment la meva feina i un desgast a nivell personal important. 

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor.

Hi ha una frase d’en Joan Margarit que ho defineix molt bé: “la intel·ligència és l’única eina que tenim, fins i tot per fer l’amor”.

Algú em va dir, tu ets tot cervell i passió i per aquest ordre i així és. 

4)Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents? 

Als avantpassats gràcies per donar-me la vida, als pares, gràcies per ser unes bellíssimes persones i als descendents, mireu endavant sempre, però no renuncieu mai a la saviesa que els vostres avantpassats us hem transmès.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Als 44 tinc clar què i qui em fa feliç i així ho gaudeixo i davant les experiències dolentes -que venen soles-, procuro afrontar-les i sortir-ne lo més ràpid possible amb les lliçons apreses. Crec que lo important no és les N vegades que caus sinó que siguin N+1 les que t’aixeques.

I la pregunta opcional és: 

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ? 

Que opines de l’administració actual i del Departament d’Empresa?


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -