Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?- Anna Geli

#EmRespons?- Anna Geli

Sóc Anna Geli, esquiadora, periodista i política aranesa. Diputada al Parlament de Catalunya per Junts.cat com a numero 6 per la demarcació de Lleida.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món

-Desacceleració

Generositat

Respecte

2).-Tant si ets jove com si ets adult, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que estàs vivint i què diríes que aporta a la teva comunitat?

-És difícil mesurar fins a quin punt et beneficía lluitar per una idea que creus que és la millor perquè col.lectivament ens beneficía a tots però que el lloc a on vius no és majoritària (Aran). Personalment, com a mínim, orgull de poder defensar els més dèbils front als que sempre ho han tingut més fàcil, i per suposat, per tornar a persistir fins aconseguir ser sobirans. Això val tant pels catalans com pels aranesos.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor?

I- Intento en els 3, però a vegades no m’en surto.

4) Tu que estàs entre el passat i el futur, que els hi diries als teus avantpassats i els teus descendents?

-Els avantpassats? Penso amb la meva àvia, d’Isil, incansable treballadora, que va pujar la casa amb les mans. I penso amb un altre avantpassat, Josep Maria Espanya i Sirat, Conseller de Governació de la Generalitat amb Lluís Companys i exiliat a Bogotà. Els dos perfils necessàris pel progrés del país. Només els hi puc estar agraïda per tot el que van fer. Als meus descendents, de moment, m’agradaria inculcar-los els valors més bàsics i de sentit comú, tantes vegades perduts en el moment en el que em toca viure.

5)Entre tu i jo, ets feliç?

– La felicitat -potser tal com l’entenem- fa una mica de por perquè és un estat molt preuat i efímer, per tant, jo em conformo en mantenir un estat de tranquil.litat més que de felicitat.

I la pregunta opcional és:

6) Quina pregunta vols que et faci, i que ningú t’ha fet potser per la por a la teva resposta ?

– Qualsevol pregunta de caire més personal. Sóc molt curosa de la meva privacitat, per això potser tampoc t’escriuria la pregunta que vull que em facis!

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -