Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics ELLA (Laura Borràs)

ELLA (Laura Borràs)

Entre ELLA o ILLA, crec que no hi ha cap dubte per tres raons.
Illa és el passat repressor, Ella és el futur i la resta és el mentrestant, que no ens duu enlloc.

Constato Laura que no has marxat, tot i que t’ho vaig demanar en l’article- De Waterloo a presidència- de l’#1Oct de 2020, com a persona que creu que la justícia només la trobaràs a l’espai lliure d’Europa, i constato també que no només no m’has fet cas sinó que t’has posat al capdavant d’un engranatge de dimensions estratosfèriques amb un equip de primàries brutal, i amb gent molt capacitada al teu costat. Et desitjo que aquest partit jove no tingui encara les costures que fan que aquestes formacions es tornin endogàmiques, i que hi poseu mesures perquè això no passi i que tingueu la mobilitat que cal per actuar ràpidament els errors, i per potenciar també activament els èxits, i comencem a celebrar les bones gestions, i que ja podem deixar de ploriquejar pels racons de l’immobilisme que s’ha creat aquests tres anys. Cal treballar amb fermesa amb tot allò que suma i que pot crear un moviment potent que mira al futur de cara, sense lirismes i mitges veritats.

Com et deia Laura, en aquell article on et vaig convidar a marxar, perquè vaig pensar que també des del Consell x la República podries tenir l’oportunitat de seguir treballant pel país, i veig que tampoc m’has fet cas. És evident que ets de fortes conviccions i que també tens la determinació de què només podem créixer anat endavant com demòcrates que som, i no reculant com si de debò haguessin comès un delicte.

En una cosa som les dues hereves de l’#1Oct i és que amb el referèndum vam entendre que la votació havia deixat de ser un desig, per ser l’única solució, per determinar-nos democràticament i sobreviure, si no volem desaparèixer com a nació. No hi ha marxa enrere, perquè ells com una piconadora no deixaran res en peus, i qui ens vulgui vendre una altra cosa ens està mentint, en això no hi diferencia entre la dreta i esquerra espanyola, tots són espanyols.

Entre ELLA o ILLA, crec que no hi ha cap dubte per tres raons.
Illa és el passat repressor, Ella és el futur i la resta és el mentrestant, que no ens duu enlloc.

També crec que és important qui és el cap de cartell en cada circumscripció perquè això ens indica cap a on aniran les directrius a fer, pero el que és imprescindible, és un equip potent i professional per què, i esperant llegir que especifica el programa electoral de manera explícita-, hi ha molta feina a fer, que necessita la força però també de l’eficàcia. Ull també a qui us pugui votar, o com a mínim es miri el vostre partit amb il·lusió, que com anem dient, res és intranscendent, i els ciutadans ja tenim esperit crític quan toca, i si toca massa vegades, és perquè no ens podem perdre en els detalls que ens volen fer baixar al fang i cal remuntar la confiança de la gent que no està disposada a donar més confiança a qui no se la mereix, però que donarà suport a qui se la juga per la llibertat de tots, amb FETS.

I he de dir que em van sorprendre les ganes, i les mirades, fins i tot els que estaven de manera digital seguint l’acte, i la fortalesa de persones que estan creixent molt políticament i en llibertat com la Gemma Geis, una gran professional, autentica en el que diu i en el que fa. O l’exeurodiputat Ramon Tremosa amb la llista més completa d’activitats que jo he vist d’un polític en el PE. I si no us ho creieu, mireu la seva memòria parlamentària dels cinc anys que hi va estar, i que té fixat en el seu perfil de Twitter. I he posat dos exemples entre totes les persones que sé que tindran la dedicació i l’empenta per tirar endavant aquesta judicatura que dependrà de nosaltres amb la quantitat de vots, que es pugui arribar a fer el que tots volem, la independència de Catalunya de manera eficient i eficaç en un futur millor per tots.

Ah i no ens oblidem de la Miriam Nogueras que fa molt bona feina a Madrid, sobretot assumint que no es pot anar de ploramiques per la vida, i cal presentar batalla amb confrontació intel·ligent, però que desitjo que si pot avui millor que demà, pugui abandonar aquell cau de… repressors, que viuen de la mamella catalana com si no hi hagués un demà.

Ara sí que si, no hi ha terceres oportunitats, i tots ens hi juguem molt. No val a badar, no ho permetrem, hi serem, per aconseguir-ho, JUNTS.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. No podem caure en el parany de deixar a Laura Borràs sense nom.
    Els ministre de la mort, s’el vol canviar S.Illa, no ho hem dr permetre. Que ningu oblidi que es Salvador Illa. Sigo com digo, manté un nom. Laura Borràs no. Com es diu aquella dona que es molt maca, i li diuen Ella?
    Avui ha vingut aquella dona que riu molt. Es fa dir Ella, tant moderns, no cal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -