- Publicitat -
Inici Articles Queixa El valor d´Endesa?

El valor d´Endesa?

El valor d’Endesa
A vegades costa veure el valor d’una empresa. El valor d’Endesa està en el que la fa diferent: les persones.


Així es com es publicita la companyia Endesa al seus clients, on oasis de promeses i bones intencions, però en aquest article que publiquem avui a saralidiaester.cat i que ha estat publicat abans a La Haine.org expliquem que passa realment amb els clients que no poden pagar i que estan en situació de vulnerabilitat i que cada dia en son mes.

A l’ajuntament de Riells i Viabrea hi ha múltiples famílies vulnerables amb menors, i Endesa els ha tallat la llum en ple estat d’emergència de COVID19.

A l’ajuntament de Riells i Viabrea a múltiples famílies vulnerables amb menors, Endesa els ha tallat la llum en ple estat d’emergència de COVID19, hem contactat des d’aquest diari en diverses ocasions amb l’ajuntament sense rebre cap resposta oficial.
Una de les famílies amb un menor autista de 5 anys amb un 65% de discapacitat i en extrema vulnerabilitat després de defunció del pare fa poc més d’1 any; la seva mare una activista que procedia d’una anterior relació amb maltractaments (víctima de violència de gènere) es vió forçada a ocupar l’habitatge de la qual la van desnonar els bancs per impagament d’hipoteca fa anys.
L’activista ens comenta que mai haurien d’haver procedit al tall ja que des de l’ajuntament coneixen l’estat d’extrema vulnerabilitat que viu, i ens indica que en aplicació de la llei 24/2015 amb l’ajuda de APE (L’Aliança contra la Pobresa Energètica) estan lluitant pels seus drets i que des de l’ajuntament proveeixin un comptador solidari en aplicació de la llei per a ajudar-los a sortir de la situació que el mateix ajuntament ha generat en permetre el tall de subministrament, està mare si no és per la solidaritat d’amistats, veïns i veïnes, plataformes i una filla de 22 anys es trobaria davant una situació límit.


En aquest mateix municipi, una altra de les famílies en vulnerabilitat amb la qual havíem contactat i que també havia procedit Endesa al tall de subministrament, una mare amb una menor de 3 anys, acabo aquest dissabte de manera tràgica amb la seva vida llançant-se per la finestra.
La jove de 32 anys que es va suïcidar el dissabte era víctima de violència de gènere i actualment s’està investigant per part dels mossos l’actuació que va acabar amb la jove precipitant-se des d’una finestra, l’ajuntament no vol fer cap mena de declaració a mitjans.

No us puc dir que aquestes noticies son casos aïllats, perquè us estaria mentint, Son moltes i el principi del que ens ve. Només units i determinats i donant veu a qui no pot i prenent decisions difícils però importants, ho superarem.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs un resum setmanal

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular