Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Queixa Volem decidir el nostre futur - Alexandre Yeo Goni

Volem decidir el nostre futur – Alexandre Yeo Goni

Veient les notícies sobre els “moviments” de ERC estic molt decebut, però els catalans ni som imbecils ni som xais, i és per això que ens vàrem rebel·lar contra l’Estat “Ñ”  i vàrem iniciar “el procés”.  NO va ser l’Artur Mas, ni cap partit polític, va ser EL POBLE, i vosaltres, els polítics  us vàreu pujar al carro. Crèiem en vosaltres i que sabríeu  gestionar tot aquest capital humà que teníeu darrere  lluitant i fent força. Però ho vàreu capitalitzar, diluir i prostituir. Però recordeu una cosa: NO és una idea política, és un sentiment i la voluntat d’un poble.

I és just això la nostra força. Estem units, som un de sol en aquest sentiment,  i a cap manifestació ningú pregunta a qui vota, si a JuntsxCat ERC, CUP. Ens mirem i hi ha la mateixa mirada de complicitat, i que a tots ens uneix el més important que és l’amor per la nostra terra.  I  lluitem  TOTS JUNTS cap a la independència, a diferència de vosaltres que no pareu de tacticismes polítics i anar per separat.  NO ESTEU A l’altura DEL NOSTRE PROJECTE, i us farem fora tard o d’hora.

Entenc que preferiu ser autonomistes i la vostra cadira, és respectable, però digueu-nos la veritat, no ens enganyeu i aparteu-vos del nostre camí  que està ben definit al nostre cor i al nostre cap, i contra això no hi ha estat repressor o manipulador que hi pugui.

El que ens fa més dèbils sou vosaltres que se us omple la boca d’independència i ara ja ni anomenar-la, i només han passat uns pocs dies de les eleccions.

Per ser justos, cal dir que alguns de vosaltres heu pagat un preu massa car per fer una cosa que pocs o cap polític al món ha fet, i és seguir el “mandat d’un poble”. Heu demostrat una honestedat, i  generositat immensa i mereixeu el màxim reconeixement i gratitud,  ja que heu escrit una pàgina important de la història del nostre país.

Res tornarà ni un sol dia de manca de llibertat, o posar en perill el vostre patrimoni personal, o la persecució a nivell judicial, el que heu fet és d’un valor incalculable.

Vist tot això, després de tot el que hem passat junts, ens hem de quedar així? Formant part d’un país que s’està autodestruint en una espiral de corrupció-enriquiment del Deep state-empobriment de la població i que tot val per la sacrosanta unidad? El procés ha destapat la careta del “sistema” (continuació d’un estat franquista amb institucions franquistes disfressat de democràcia) amb una extrema dreta blanquejada, tolerada i sense cap complexe; i estic convençut que la independència ens donarà la llibertat, però també ajudarà a fer caure tot el que hi ha muntat des de fa vuitanta anys a la resta de l’estat.

I llavors?  A què es deu aquest canvi de rumb? Sabeu alguna cosa que nosaltres no sabem?

Sigui el que sigui, volem el dret a decidir. Així que, poseu-nos les cartes sobre la taula, i nosaltres decidirem, i si no voleu seguir per aquest camí, deixeu als que si ho volen. Més del 50% ha votat INDEPENDÈNCIA, feu-la efectiva i no deixeu que decideixin des de Madrid, i sinó, ens tornarà a deixar sense president de la generalitat amb qualsevol excusa, ja li estan agafant el gustillo.
 

Salut i república!

Autor: Alexandre Yeo Goni


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -