Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors Un petit ensurt, o un gran crim d´estat?

Un petit ensurt, o un gran crim d´estat?

El 16 d’agost de 2017 quan va explotar la casa d’Alcanar, el CNI continuava tenint controlat a l’imam de Ripoll i als seus col·laboradors jihadistes i no van dir ni una paraula als Mossos d’Esquadra ni al govern de Catalunya.
Un cop va haver-hi l’explosió uns quants d’aquests jihadistes van desaparèixer i ningú sabia on eren, tambe un petit error.
Els mitjans espanyols ja intoxicaven sobre com el conseller d’Interior i el Major dels Mossos d’Esquadra treballaven de manera ineficaç el “conflicte”.
Només de pensar-ho, se’m regira l’estómac.

Les clavegueres funcionaven a ple rendiment, perquè la pàtria suportaria tota la sang que calgués. Recordem que el comissari Villarejo, ha treballat pel CNI i per totes les clavegueres, durant mes de quaranta anys amb tots tipus de governs.

El ministre Margallo, ja havia avisat que passarien coses abans del referèndum, i Rubalcaba va dir que Espanya estava disposada a tot, per defensar la unitat d’Espanya.

De què ens pot sorprendre ara tot plegat?

Villarejo menteix? Doncs porteu proves en contra, o poseu denúncia.
Per què no es fa?
Per què no es vol fer una comissió d’investigació, tot i que tots sabem que no servirà de res?
Tenim proves de què l’imam de Ripoll és mort?
Tenim proves que l’explosió va ser accidental?

I si no hi hagués hagut l’explosió accidental, i haguessin fet l´atemptat on ho volien fer, de quants morts parlaríem, de centenars, o milers?? O es que amb tot el que tenien els terroristes preparat ja els podrien haver aturat? O donem per certs els rumors de què l’explosió va ser cosa del Mossad?


The Nota va ser un FAKE creat per generar una incompetència  sobre els Mossos d’Esquadra i sabent els periodistes que se’ls estava fent mal a les víctimes. I van crear expressament inestabilitat i risc pel bon desenvolupament de la recerca dels assassins.

Recordeu la reunió de Rajoy amb el MHP Carles Puigdemont el 18 d’agost?

https://www.google.com/amp/s/elpais.com/ccaa/2017/08/18/catalunya/1503058877_326755.html%3foutputType=amp

Que sabia Marianico el largo, que sembla ximple, però no ho és, de tot el que estava passant en aquell moment?
La seva mà dreta era la SSS, la punta de llança del CNI, la persona que sabia tot el que passava a les clavegueres.
L’ensurt ja s’havia acabat? Els catalans estaven prou espantats?
Jo no ho crec, perquè després vam estar durant dies regalant clavells als Mossos d’Esquadra per agrair lis la seva feina, pensant que eren la nostra policia i ens havien salvat de l’horror.

El Periódico va ser un mitjà cruel i despietat, al servei d’Espanya mentre l’estava subvencionant, el mateix govern català amb uns bons i generosos milions d’euros perquè vomitessin contra la nostra gent, i contra la policia catalana. Uns pamflets impresos que no van servir ni per recollir els residus dels nostres estimats animalons, perquè els irrita el culet. Suposo que la tinta no era de bona qualitat igual que la boca de molts, que es fan dir periodistes i que van escriure articles dignes de la inquisició.

L’ensurt l’anaven a aturar abans o després que fessin servir els assassins els centenars de botelles de butà i d’explosius?

I si aquests jihadistes haguessin decidit ajornar la matança per a després del referèndum, el CNI tenia més comandos en la reserva, per algun altre ensurt? Comandos al servei de la pàtria, de bon rotllo, amb amor. Com tot el que fa Espanya?

El que ja no em quadra, és quan l’unionisme i l’independentisme bíblic, el catolicisme polític es posen d’acord i expliquen la mateixa versió. Llavors la que té un ensurt, sóc jo.
Villarejo té tanta credibilitat com qualsevol personatge obscur d’aquesta història o d’altres en aquesta democràcia plena.
És un individu fosc que tots coneixem i ens han dit que ha fet i no perquè ens hagin ensenyat moltes proves, sinó perquè tots els partits que han estat implicats amb ell, l’acusen de ser un dels pitjors personatges del sistema… Per tant, hem de creure unes coses i altres no?

Per què m’he de creure res del PSOE quan és un partit que hauria d’haver estat il·legalitzat per haver creat els GAL, una organització criminal que va cometre crims d’estat, i ara voten en comunió amb els progressistes socials, i ens donen lliçons d’ètica i moral, i prenen decisions sobre quins seran els jutges nominats al tribunal suprem?

Qui té credibilitat i qui no?

Doncs ara mateix per mi té credibilitat qui vulgui ensenyar proves o si més no, irregularitats que no s’han pogut aclarir. I no els periodistes que amb un discurs unànime i que aconsellats diguem-ne, pels subvencionadors habituals a fer passar a Villarejo en aquest cas, per un mentider compulsiu, sense cap mena de credibilitat.
Ara seria un bon moment per aixecar la catifa, els que diuen que una Espanya diferent és possible i llavors no voldríem marxar.

Doncs au! Aprofiteu ara que podeu!

Com diu sempre en Javier Martínez, “jo sé moltes coses que no puc dir perquè sinó al que aniria a la presó 5 anys seria jo, i he d’esperar al fet que persones com el comissari Villarejo o altres persones les digui, perquè així, si tenim sort, potser algun jutge les vulgui investigar.”
Javier és una víctima que no té recursos, però que no ha deixat de lluitar i que sap moltes coses. Ell li dóna una certa credibilitat a les declaracions que ha dit el comissari en seu judicial, perquè tenen a veure amb detalls que ell també volia que s’investiguessin.

Preocupant és que ningú hagi aixecat ni que sigui la cella per preguntar, per fer aturar en aquell moment la declaració de Villarejo. I és perquè ningú s’ha sorprès del que ha dit, es va fer el que es va fer per salvar la pàtria, i ara és una etapa tancada per serveis espanyols, cas arxivat.

El Javier també denúncia, que perquè les víctimes de terrorisme a Catalunya no tenen una oficina per donar-los suport moral, social o ni que sigui psicològic i jo m’ho pregunto cada vegada que ens veiem. Ho recordo especialment quan anem cada any, el 17 d’agost, a donar suport a totes les víctimes, i per queixar-nos del fet que han fet els governs independentistes, unionistes, i borbònics per aquestes persones, més enllà de fer-se la foto entre ells i per la premsa i fer un cordó “sanitari” perquè la pleb no es barregi amb la casta. La Sra. Colau en aquest sentit cada any se supera a ella mateixa.

Tant de bo enguany Javier, pugueu fer el vostre homenatge sense aquesta servitud repel·lent, i les víctimes feu el que us vingui de gust, amb el trajecte que vulgueu, i a la hora que us doni la gana, i que podeu deixar de ser un aparador incòmode, per qui ja no, us escolta.

Villarejo té per mi, la mateixa credibilitat que té el rei d’Espanya, però malauradament com els hi he pagat a tots dos amb els meus impostors, vull saber quants diners s’han gastat o quines eines han utilitzat per preparar aquest petit ensurt contra Catalunya, i si tenen més en la recambra.

Espero que el que està succeint formi part de la causa justa contra una minoria Nacional que és Catalunya, que algú deu estar preparant si no ens han venut amb això també. I el partit polític, govern, associació o consell X la república que ho menystingui, o que doni ordres de fer callar al personal i abaixar el to perquè ara tampoc toca, ho acabi pagant a les urnes, i a si pot ser a l’infern fòbic dels covards.

Parleu de credibilitat?
Qui, VOSALTRES, polítics, periodistes o tertulians, al servei de l’amo??

Hauríeu d´estar pressionant als polítics per saber la veritat en lloc de donar per fet els titulars del sistema.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -