- Publicitat -
Inici Articles Polítics El futur del MHP Puigdemont és el futur de Catalunya?

El futur del MHP Puigdemont és el futur de Catalunya?

Així d’entrada he de dir que no. Carles Puigdemont ha estat el president legítim i els mateixos companys l’han utilitzat. Un cop ja no els faci cap mena de servei i es puguin desfer d’ell, no dubtaran a fer-ho. Encara ara el seu nom és utilitzable, i ell ho ha permès, en totes les circumstàncies. Ha estat un pèssim director de recursos humans, perquè posar a Jordi Sánchez a La Crida, veient com la rebentava, i després proposar-lo com a SG de JuntsxCat, no és un error, és d’una ceguesa evitable. ( no poso la candidatura a president de la generalitat perquè va ser evident que era una jugada judicial dels advocats) .
El president Puigdemont també ha estat un candidat amb peus de fang, massa preocupat sentint-se culpable, i acceptant internament la versió dels companys que insistentment s’han fet les víctimes a costa de la figura de l’exili, fins i tot des de qui deia fer-li costat.
Potser l’entrada a presó dels Jordi’s va ser una sorpresa, però a la segona vegada que van anar a declarar, no va quedar cap dubte de què estava disposat a fer l’estat espanyol. Tot estava cuinat, i de la cuina sortia fum, i feia olor de cremat.
Però és que una part del govern independentista va entrar per pròpia iniciativa i per l’entrada principal del TS, saludant al personal!!! Que ens pensàvem que faria el tribunal, una cleca al culet i cap a casa? De debò!
Els polítics, i parlo de tots els polítics, als únics que heu empresonat són als ciutadans que no en sabíem res dels vostres tractes, i ens heu deixat en mans de l’estat espanyol. PROU! Era normal la presó i l’exili, si vau fer marxa enrere!!! I qui es va quedar o va tornar va ser perquè era o un inconscient, un innocent o perquè tenia un pacte previ. La història posarà cada nom, en la llista que li correspon.
El rei va nu, i pels republicans com a tota persona a qui li posen la “trona”, s’ho acaba creient.
Per això sóc de les persones que treballant prefereixo tenir al meu costat a qui em pica el crostó, encara que això faci estar-ne tot el dia qüestionant-me al que faig, a tenir a qui m’afalaga constantment a la cara, mentre espera al fet que em doni la volta per treure’m la cadira.
Quan estic a prop d’algú molt dolç, el meu servei d’alarma, es dispara. Sempre he dit que Puigdemont no era el millor, sinó que era el millor que teníem i continuo pensant el mateix, però ara ja només a l’exterior.

El futur de Puigdemont és el futur de Catalunya? Això ho dirà la gent.


És Carles Puigdemont qui va decidir aïllar-se del govern autonòmic i de la presidència del partit i, per tant, el que ha de fer és dimitir de JuntsxCat, de manera immediata, i que sigui la militància la que decideixi el seu propi futur i deixar d’allargar l’agonia.

Estic segura que en Carles Puigdemont és un independentista de soca arrel i de tots els polítics, potser també el menys cínic, però per ser un gran líder cal prendre decisions molt difícils i ser un gran mal parit, i veig que és massa sentimental, que el tenen massa aïllat i té moltes escletxes per on els aprofitats, fa temps que hi fan via.
Al final és normal dubtar de tothom, deu de ser esgotador saber qui et fa costat de debò, o només per interès, o si et quedes amb qui t’envolta per bé o amb qui t’ha fet un circuit tancat al teu voltant. Vés a saber si és per protegir-te a tu o per protegir-se qui ha trobat una mamella amb la qual xucla a mida.
Seria bo fer un resum dels últims 4 anys on políticament el resultat de JuntsxCat ha estat negatiu i no només per culpa d’ERC. Ells van fer la reculada per ordre de l’amo, i tots han fet una pinya d’immobilisme, i els hi ha donat magnífics resultats autonòmics. i potser això ens dóna una idea que no som tots tan independentistes com fem veure. Però ara és evident que ERC està ple de votants NO independentistes, que mantindran la Taula de diàleg -in eternum-. La gent ha comprat el missal, i al partit és l’únic que els interessa.

En canvi, JuntsxCat si és un partit molt polititzat, que ara no té líder, a la militància no se la deixa parlar, ni opinar ni decidir. Majoritàriament, la militància és de centreesquerra, però qui controla la cúpula són 4 lliberals que vénen d’altres partits, i el president Puigdemont, ho sap. El partit no té direcció, ni full de ruta i ningú sap quants independentistes hi han de debò i disposats a lluitar.
I d’això també té alguna responsabilitat el president Carles Puigdemont, que no diu si marxa o es queda, i sense voler jugar o el fan jugar a dues bandes. Si vol que sigui un partit independent i independentista, l’ha de deixar volar lliure.

Ho sé perquè ho veig cada dia que els qui més treballen per la independència són els que menys fan la pilota i els que menys cobren, de fet els millors, treballen gratis, perquè creuen amb el país; això no obstant, no estan creient ni creuen amb qui els governa encara que sigui “dels seus”, i això és greu.
De fet, alguns estarien disposats a entrar fins a la cuina dels partits només per rebentar-ho tot des de dins; així i tot, no tenen fetge, tot i tenir moltes necessitats econòmiques, i jo els entenc perfectament. Ara mateix, veure com els alcaldes canvien de sigles per no canviar de cadires, o es continuen votant als mateixos inútils només perquè són “dels nostres” diuen, i això fa prou indignació i no ajuda a fer neteja. Tots coneixem alcaldes nefastos amb dobles sous, que només votem per no votar al de l’equip contrari. És d’una manca d’ensenyança democràtica, que fa esgarrifar.

Jo per votar a un partit posaria condicions signades per tothom que volgués ser candidat d’un partit independentista.

De fet, només en posaria una sola de condició, fer efectiu el projecte electoral municipal de què un cop guanyada altre cop la majoria independentista, anar l’endemà tots els alcaldes caminant per davant dels ciutadans fins al parlament de Catalunya i fins al Palau de la Generalitat i fer efectiva la independència de Catalunya in situ.
Com no crec que cap partit ho demani, ni cap votant, ho exigeixi, continuaré treballant des de l’exterior per rebentar qualsevol projecte que s’estigui preparant per mantenir la #LittleSpain caigui qui caigui. El meu projecte és la independència i poder informar de com succeeix.
I si cal dir-li al president Puigdemont que recordi on està i per fer que, se li diu. Aquí no estem per fer un pessebre vivent, estem tots aquí per assolir la independència de Catalunya.
La presidència del consell per la república el necessita president, escolti als seus representants que fan molta feina i oblidis ja del boicot d’ERC, no hi seran mai si no és per destruir-lo i JuntsxCat necessita tenir-lo vostè el més lluny possible del partit., perquè pugui ser un partit fort. i renovat al servei dels ciutadans de la república.
La militància necessita oxigen per saber en quina direcció vol anar i el fet que vostè no marxi, no ajuda a plantejar iniciatives clares.

Ahir el vicepresident Junqueras el va tornar a desautoritzar a vostè al PE, l’altre dia, i el govern del seu partit també ho va fer, dient que una cosa és la via judicial i l’altre els pactes amb els governs o diputacions. Si no vol baralles marxi president, però si calla, és que accepta igual que ERC el govern de Junts, un govern de submissió.
Ha de prendre una decisió urgent president Puigdemont, perquè ni els socivergents que té ben a prop, ni els erkivergents que té enfront, no deixaran de vostè, ni les ulleres.
i el pitjor de tot, és que la història l’escriuen els guanyadors i jo no hi seré però al pas que va vostè tampoc. De fet, en el vídeo de presentació a la TVE diria que ni vostè ni la Laura Borràs, que haurien de fer un tàndem potent, no hi eren al PE ni en cap imatge oficial del partit.
Quina poca visió, president! Vostè per negar-se a l’evidència del fet que els qui l’estan envoltant fins ara no li ha fet bé políticament, i en el fons el desautoritzen, i jo per haver-me cregut que el país estava en les millors mans possibles.

Doni un cop de puny a la taula president, abans que sota els peus, se li obrí un forat negre de dimensions desconegudes!

Si JuntsxCat ha de viure o morir és cosa dels seus militants, deixi de fer de xarxa de la vella escola, i construeix el camí de la República.

La independència ens necessita a tots però sense lligams, Carles.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular