Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors Dividir, debilitar, i fomentar idiotes..

Dividir, debilitar, i fomentar idiotes..

He estat tres dies decidint si això d’escriure tenia quelcom per mi o per qui em llegeix. Estic com el país, en la fase de no retorn, o del no res, i tres notícies que em donen una idea de com s’està estructurant Catalunya i una de cap on va l’Espanya democràtica.

➡️ERC vota en contra a Sant Cugat de declarar Pablo Llarena persona no grata de la mà del PSC.

➡️Aragonès obre la negociació amb els comuns com a via alternativa a la CUP.

➡️La CUP manté el pols amb el govern. D’entrada, presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat. Ara bé, deixen la porta oberta a seguir negociant fins a l’últim moment i, per tant, retirar-la.

462 vots de la CUP poden decantar uns pressupostos llargament esperats per l’autonomisme i perquè es faci efectiu un tripartit ja efectiu a Madrid.

Aquests 3 titulars només reflecteixen una cosa molt evident. ERC vol que Junts marxi del govern i així ells poder seguir amb la transició que també s’està fent a Madrid, però aquí a Catalunya, ho vendrien com un mal menor.
A JuntsxCat, estan dividits /separats pels que saben que el futur no està dins de l’autonomia, i pels que  saben que la coherència està en fer allò que diuen, que és marxar d’un govern que ens reprimeix i no porta en lloc, i projectar-se només des del carrer , amb la confrontació inteligent i l’exili amb el consell per la república.

Els que tenen ara la presidència de la Generalitat, i no sé l’esperaven la nit del #14F, són molt independentistes, però com a partit referent de la nova Catalunya, treballen com a organització d’estat, amb mentalitat espanyola. Fan el que han de fer, no el que voldrien per sentiments, ens diran. Pas a pas, ens diran matí, tarda, i nit a tots els mitjans. Amb seny, amb cove sense peix si cal, donant sempre la mà encara que la sàpiguen freda i humida. i definitivament sense la paraula, INDEPENDENCIA.


La CUP també ho sap i calla perquè ella també juga al mateix joc. Al joc de debilitar al contrari en benefici propi, i si ho pot fer amb 462 vots, ho fa. Cap dels tres partits polítics juga a favor del procés independentista, perquè són partits autonomistes, creats per Espanya pels espanyols.
I és cert com diu l’Agustí Colomines, que les bases están fastiguejades, tot i que també es cert que unes, ho estan més, que d’altres.

I mentre a Catalunya ens tenen enredant les engrunes, a Espanya preparen la següent jugada mestra. Crear una nova generació d’idiotes.

Debilitar la societat. PSOE/Podemos treballen per analfabetitzar als futurs votants com ja fa fer en el seu dia Felipe González amb els votants de l’època, quan va ser president del govern d’Espanya i va seguir amb molt de gust José María Aznar.

El senyor del puro va introduir la telescombreria de “mira les mamelles i no pensis”, “sigues una mama Chicho per ser feliç, i el futur president del govern, el del bigoti amb la frase “váyase Sr.González” ens ensenyava com era de fàcil ser un polític corrupte i passejar-se pels platós de TV com tot un James Bond, tot i que no era més que un mafiós passat de quilos, amb un puro a la boca dins una piscina, rodejat de dones plastificades.

En aquest cas la falsa esquerra, ho torna a fer, i treballa per dues coses:

-Aconseguir vots que no es qüestionin res.
-I fer veure que el 98% de l’alumnat, ha arribat a una falsa quota, amb un nivell escolar inexistent.

Crec que els polítics pensen que els ciutadans hem après massa, i això porta a la perillositat de tenir idees pròpies i cal tenir votants idiotes, al servei d’una falsa ruta acadèmica d’esquerra.
Tots tindran l’ESO, però només passaran a la selectivitat un 10% de futur electorat.
Així no serem tots iguals a l’alça al meu entendre, sinó a la baixa. El 10% tornarà a ser l’elit, o potser la selecció natural d’una nova raça. I es dirà casta?
Si no has tingut cap pressió per no suspendre i no et cal fer cap esforç per aconseguir el que vols fins a arribar a un punt, doncs perquè exercitar la ment? Això sí, després, si suspens només una assignatura, et tallaran les ales d’arrel i et convertiran, si no ets auto-exigent, en una persona frustrada, i en mà d’obra encara més barata.


Una altra pregunta que em faig, és que si no cal aprovar les assignatures, és imprescindible anar a classe? O l’escola només serà un centre de magatzematge per idiotes?

Els alumnes de batxillerat podran obtenir el títol amb una assignatura suspesa i s’eliminen els exàmens de recuperació a l’ESO.

Potser veieu que el que passa a Catalunya amb els pressupostos i la llei que promou la esquerra sobre la ensenyança, no tenen res a veure, pero jo  si que veig un front comú. És diu dividir, debilitar, i fomentar idiotes.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular