Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Queixa Ni Chicha ni Limonà?- Ernest Susany Sánchez.

Ni Chicha ni Limonà?- Ernest Susany Sánchez.


Hem d’assumir amb intel·ligència la nova situació, i confio plenament en la capacitat política del MHP Carles Puigdemont. Pragmatisme, intel·ligència i habilitat política.
En primer lloc, els independentistes guanyem amb el 77% i hem guanyat amb el 54%. I si hagués votat el 95% també hauríem guanyat, com si hagués votat el 18%, això és igual. Es tracta d’una qüestió percentual. Som majoria, i sofrim l’abstenció igual que els altres, en la mateixa mesura. No us deixeu enganyar.

Imatge lainformacion.com


En segon lloc, el suposat èxit de VOX no és tal, sinó un fracàs descomunal de proporcions enormes, en el 2017 C’s + PP disposaven de 40 diputats en el PARLAMENT, demà C’s + PP + VOX només disposaran de 20. La meitat, l’espanyolisme mes ranci, ha perdut el 50% del suport del poble català, així de sencill. Us ho pintaran de molts colors, no us deixeu avassallar. Això és així i no hi ha més.


En tercer lloc JUNTS manté el seu suport d’una gran part dels catalans, Que el PDCAT ha fet mal? Per descomptat, no hi ha dubte, però mireu-ho des del punt de vista positiu, els passarà igual que a la UDC de Duran i Lleida, van fer mal en aquelles eleccions del 2015, però després van desaparèixer. Molts votants del PDCAT tornaran a JUNTS, perquè manquen de representació política. La desaparició d’aquest partit serà qüestió de temps. I ho veurem.


I en quart lloc, el suport a la independència s’incrementa, ERC està arrossegant amb alguns espanyolistes republicans que s’estan passant a aquesta espècie d’INDEPENDÈNCIA “LIGHT”, però hem de ser intel·ligents i preguntar-nos; Podem portar a CATALUNYA a la seva total sobirania, i a proclamar la REPUBLICA, sense el suport, almenys d’una part dels nous independentistes “light” d’ERC?. És alguna cosa per a comentar-ho, parlar-ho, pensar-ho i discutir-ho amb pausa.

*Imatge de capçalera: elperiodico


Confio plenament en el nostre MHP Carles Puigdemont per a les negociacions futures.
No fem càbales i esperem, siguem hàbils i intel·ligents, traguem conclusions i defensem CATALUNYA i la nostra idea de REPUBLICA I SOBERANISME per sobre de tot.
Això és una partida d’escacs. Ara hem perdut un parell de peons, però potser hem aconseguit arrabassar una torre a l’adversari.


Juguem la partida.


VISCA CATALUNYA LLIURE
Jo vaig votar a JUNTS amb tot el meu orgull i cor.

Autor: Ernest Susany Sánchez


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -