- Publicitat -
Inici Articles Repressors De quin genocidi parleu?

De quin genocidi parleu?

Avui dia 12 d’octubre, Espanya celebra el dia de la Hispanitat, o dia de la raça, i jo em pregunto es pot tenir més cinisme i més sang freda??

Segons ells, tenen l’oracle de les divinitats amb sentiment patriòtic, i es creuen hereus d´algun tipus diferent d’ ADN de la resta, semblant al que buscaven altres psicòpates nacionals socialistes, centenars d´anys desprès a l’alemanya nazi.


La hispanitat de què? D’un genocidi en nom de la cristiandat?? En nom de la Inquisició? De celebrar l’aniquilació de milions de nadius amb cultures i llengües pròpies? Això és el que celebren? D’això en diuen “civilitzar”?

i si tan bé ho van fer, com és que aquests països no han demanat de tornar a formar part de la “madre patria”??


I la hispanitat, que representa? El colonialisme i la repressió sistemàtica de les minories? L’imperi espanyol ja no és immens, però segueix sent colonialista amb les minories nacionals que encara queden a la península ibèrica, com el poble català.

Un poble reprimit, menyspreat, espanyolitzat per la força de les armes, que centenars d’anys després de que l’imperi només sigui ja una península petita, però amb geopolítica, molt estratégica, de la mà del genocida dictador Francisco Franco, van seguir intentant aniquilar minories.

Des de la “transició” i ara ja dins de la UE, on es diu que es defensen els drets humans, s’ha treballat des d’Espanya i de manera contínua utilitzant retallades polítiques amb falses autonomies, i amb retallades dels drets sota el règim del 78, dirigit per un monarca, net postís del dictador Franco, però net natural de Frederica de Grècia, , amb la condició de conservar Espanya com a una unitat indivisible com a màxima prioritat i al preu que fos. Anys després se segueix treballant per desfer-se de les minories culturals socials i lingüístiques, ara de la mà del següent Borbó, fill del possible corrupte emèrit i de la reina professional, filla d’una monarca afiliada als nazis.

I en canvi des d’Espanya diuen que va ser una transició exemplar nascuda de la mà de l’innocent, trempat i inviolable Rei, el “Juanca” segons la INjustícia espanyola, dedicat en cos i ànima ha enfortit democràticament la plurinacionalitat del poble espanyol. I qui no expliqui el mateix, pot acabar anomenat com a “caníbal”.


Espanya té el mateix discurs per tergiversar i mentir, sobre el dia de l’espanyolisme genocida dels pobles colonitzats a partir de l’any 1492, com ho tenen per parlar del que succeeix amb Catalunya. I no parlo de ideologies, en aquest sentit com en molts d’altres aquí tots estan al mateix sac de la unificació sistemàtica de l’absolutisme espanyol.

En el meu cas, prefereixo celebrar una derrota com #11S, esperant temps millors, que viure una farsa, com la celebració d’un genocidi com el del 12 d’octubre. Un signe que no és de raça sinó de racisme. Una celebració de la hispanitat, que potser tan sols és, una visió esperpèntica de potser la més probable, primera Xoà de la història dels éssers humans i del que tant van aprendre, altres nacions, com ara, la mateixa Alemanya, amb el seu holocaust particular.

Espanya és l’estat que més ha mentit en la seva història, i per això el dia que comencin a caure les seves estructures feixistes, el món veurà que a dins, no hi ha res més que odi per l força i que el seu imperi on no es posava mai el sòl, estava construït a sobre de centenars de civilitzacions més humanes i més intel·ligents, que la seva.

En el segle MCDXCII, la foguera era al mateix temps el castic i l’alliberació en nom de déu. El catolicisme o la mort eren, l’ensenyança contra els infidels, i ara (només perquè Espanya és dins de la UE), la presó, l’exili i la imputació a milers de persones, en nom de la unitat d’Espanya. Res no ha canviat.


Per això en la seva ceguesa supremacista nacional, ells ens segueixen preguntant amb arrogància, de quin genocidi parleu? Ara és feina nostra ensenyar amb proves el que sabem perquè els nostres descendents no ho oblidin mai.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular