Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Social Convocatòria urgent!!!

Convocatòria urgent!!!

Personalment i com a membre de ciutadania digital, demanaria convocar al Consell x la República de manera extraordinària, independentment del fet que estem en campanya electoral, com a govern a l’exili.

Ho he entès bé?? El secretari de salut publica amb tot, defensa que les decisions que pren el govern són “complexes”, perquè “cal equilibrar diferents interessos i diferents situacions”?? Quins interessos, i de qui??

Ens estem deshumanitzant o qué?!?!? Algú parlarà de què cal fer?

1/El govern ha d’endeutar-se si o si!!, primer la vida.

2/Mesures estrictes sanitàries

3/ Algú està parlant dels suïcidis o seguim callats?

4/ Que passa amb els efectes secundaris de les vacunes?

5/ Algú em pot explicar de què serveix aquest govern autonòmic?

6/ Si sou tan ineptes com els altres, com us podem votar? Si Catalunya ha de funcionar així, pot ser que ens quedem amb els repressors no??

7/ Parlem de les alcaldies?? Cal endeutar-se per salvar al teu poble. Això és desobediència que exemplar base. Primer la vida, salveu l’economia salvant el país, ÒSTIA!

8/ Els ajuntaments ho teniu de tot per ajudar als vostres ciutadans, locals, edificis sencers per ubicar a tothom, ajudes i no esteu fent res. Apel·lo a les alcaldies independentistes perquè de les altres ja no espero res. Però esteu a punt de què pensi que sou iguals que ells. ON SOU POLÍTICS FENT PINYA, ON SOU?

I només sento que els polítics i els metges ens renyen, per què ens renyeu??

10/ Som culpables que en el metro hàgim d’anar 100 persones, però la meva filla no pot anar a una classe de música extraescolar?? no fotem!!

11/ Algú està pensant que passarà quan les 100.000 persones que han demanat l’atur tampoc tinguin resposta?? Que fareu amb els morts de la pandèmia i amb els morts de la vostra incompetència???

12/ El procés d’independència o la por a l’extrema dreta, no servir per tapar tanta desídia, i espero que tot això no estigui servint per aturar una deriva política electoral. Si fos així, voldrà dir que alguns, han de deixar la política ja, abans que sigui delicte abandonar al teu poble.

Personalment i com a membre de ciutadana digital, demanaria convocar al Consell x la República de manera extraordinària, independentment del fet que estem en campanya electoral, com a govern a l’exili.

Això és una qüestió urgent fallida econòmica i de salut pública!

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -