Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors Conspiració, paranoia o incompetència?

Conspiració, paranoia o incompetència?

Les conspiracions que es denominen acusacions paranoiques, sorgeixen de la incompetència dels estats, de les escletxes de la corrupció i la manca d’escrúpols morals i ètics de qualsevol que tingui una mica de poder i per tant d’un control màxim.

Era una idea conspirativa per guanyar vots independentistes, que Espanya no havia fet net amb la dictadura i que utilitza les clavegueres per destruir, i que té una especial desídia amb Catalunya perquè se sap lliure i pròpia?

Si tenim un incendi de grans proporcions en dos punts estratègics geogràfics i en trobem en mig de més que d’un foc creuat polític i d’una incompetència supina per part tant del govern repressor com per part del govern oprimit “més progressista de la història”, és normal que els cervells dels desocupats ciutadans veien amb horror que la seva terra crema, i que potser també crema la seva casa, la seva feina o els seus estalvis, i pugui arribar a pensar que tanta incompetència és impossible i que darrere han d’haver-hi a la força interessos creats.


Fixeu-vos que no és el ciutadà qui pensa malament primer, sinó que en vista de la incompetència dual de qui els governen, busquen informació que no els donen les institucions nobles organitzacions com cal i per tant tiren documentacions que si podrien fer aquest encaix entre dues qüestions que fins ara no tenien enllaç i ara encaixen perfectament.
Lleis mediambientals, TC, projectes de parcs eòlics, pensaments d’informacions que no sorgirien si veiéssim com els dos estats Catalunya i Espanya a l’una i sense perdre temps haguéssim de contactar amb França i fins i tot l’exèrcit que no fot brot i cobra una pasta gansa, haguessin aturat els focs d’arreu. Perquè els mitjans hi són, el que potser no hi ha és la voluntat de fer les coses com cal.

Algú va pensar amb les paraules del ministre d’exteriors abans de l’atemptat de les rambles. Per què ho vam pensar després? Doncs perquè no teníem respostes convincents de qui les hauríem de tenir.

Paranoia, conspiració, o desinformació?

Això no ho sabrem ara, se sabrà en el transcurs del temps, quan les peces vagin encaixant. Llàstima que l’ésser humà no té gaire memòria (en això els polítics en saben molt) i quan tinguem la veritat del que ha succeït, ja tindrem al capdamunt per exemple el pròxim virus letal, del que et tindrà tot el cervell ocupat, i del que ja et podràs contagiar només si tens pensaments. I ara em diràs paranoica, ho sé, i jo et preguntaré.
Sap per fi què és la Covid-19?
Et creus als polítics quan et diuen que has de fer?
Et creus als sanitaris, quan públicament et diuen una cosa i per privat un altre?
Et creus les empreses farmacèutiques quan venen les vacunes a preu d’or mentre el món es mor?
Et creus al periodista que més que informar, saps que el que fa és llegir la notícia com el partit de torn vol que la digui, que per això li paga?
Per què no m’he de sentir manipulada, si jo m’he de tornar a tancar un altre any a casa perquè per exemple Anglaterra, no va voler tancar a la seva gent, un cop van saber que tenien la variant Delta? Havia arribat des de l’Índia i en canvi van donar via lliure per viatjar, i ara és ella qui restringeix als viatgers a la Península Iberica?

I a sobre els meus em renyen a mi!
Però si no tenim prou vacunes!
I si estem vacunats perquè acabem a l’UCI? Ara són culpables els joves que no esteu vacunant?
Per què s’infecta gent vacunada i que porta sempre mascaretes.?

I si no tinc Covid-19, però tinc altres malalties, perquè tot pagant la SS i una Mútua em quedo sense atenció sanitària? I la pluja de milions??
Poseu gent que està a l’atur desde fa mesos i anys a fer tallafocs, i a netejat els camps, que estan abandonats pels propietaris i l’administració!.
Contracteu més bombers i sanitaris que són els que ens salven la vida a tots. Poseu medis, i deixeu de criminalitzar a qui ha sobre us vota.

Potser, només potser, si els dos passos, Catalunya i Espanya, fessin bé la seva feina. Tindríem els diners necessaris per lluitar contra els focs, les pandèmies, i les crisis humanitàries, però per això, Espanya com la gran majoria de països del món haurien de ser democràtics i amb unes credencials de nivell i no de pena. I Catalunya que s’ho vagi fent mirar, que cada dia fot més pena.

Nosaltres els ciutadans, ni som conspiranóics ni estem en plena paranoia, simplement rebusquem entre les escombraries, gràcies a vosaltres que sou al poder, les deixalles que aneu deixant per tot arreu.

Difícil en aquests moments, tenir optimisme de res, si no som capaços ni tan sols d’haver forçat una investigació del #17A, saber qui és M. Rajoy, o si la taula de diàleg es farà o no al Restaurant “La Camarga”.
PD. Per cert, em van dir que el menú del restaurant, contenia una toxina des-informativa, però així i tot, que de tan sucosa que era, es va fer viral. Ara, el restaurant està a la venda per 2,5 M d’euros. Ja veieu, la pandèmia, arrasa amb tot, fins i tot amb les conspiracions.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. 

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -