Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Social CONSELL -DE- LA REPÚBLICA.

CONSELL -DE- LA REPÚBLICA.

Exactament així és com s’hauria de dir, que és com es va proposar quan es va fundar, i ja explicaran quan calgui per què i qui, va demanar de canviar-ho. El fet és que aquesta és la via de la confrontació intel·ligent, i si, també és la via Puigdemont, mal li pesi a molts, perquè també és la via judicial que tants bons resultats està donant i que és incomprensible que alguns la vulguin fer desaparèixer. Fins i tot ajudant potser inconscientment si mes no, hi ha qui la vol fer caure està desprotegint a qui lluita des de l’exili de Bèlgica. Res a veure amb l’exili de Suïssa que com tots sabem, té un model diferent d’extradició. Així que és millor que ningú faci menyspreu dels quasi 100.000 ciutadans lliures registrats. Penseu que només 30.000 menys que Òmnium, però 70.000 més que l’ANC i 91.000 més que ERC, per posar uns quants exemples.

Una altra cosa que vull aclarir veient els titulars unionistes i catalanistes, però pel que veig cap de rupturista, és que el Consell, encara dit PER la república, ni s’obre ni reclama. El que està fent el Consell és dir en públic allò que ja fa temps que li reclamen tots els altres membres que són molts i transversals a ERC en privat, i que han callat fins ara per allò de la lleialtat i que ERC, es passa per aquell lloc que s’ho passa tot quan li escau, des de fa 3 anys!

També sóc de les que creu que el consell vol ser absolutament transversal, però per mi ha pecat de massa prudent i això ha ajudat ERC a boicotejar sistemàticament qualsevol moviment polític des del consell. I estic segura, que les persones que han començat a formar part fa poques setmanes de l’estructura interna, ho poden confirmar.


ERC ha estat pel consell un:

“Ni contigo ni sin ti
Tienen mis males remedio
Contigo porque me matas
Sin ti porque yo me muero”

 I és això el que planeja per sota la taula també d’aquesta investidura, i és que ERC ha decidit deixar la independència per temps millors i està pendent de la pastanaga dels indults per part del PSOE que hi juga cada dia, desgastant fins i tot aquesta nova autonomia que vol desplegar Oriol Junqueras des de Lledoners, i que ERC vol conservar. El que va dir la Pilar Rahola al FAQS aquest dissabte és cert, no cal més drama, PUNT.

I no passa res, és un partit lliure que pot fer el vulgui o el que li permeten els seus votants, això és cosa seva. Però el que no poden fer de cap manera és torpedinar el moviment que ells mateixos van ajudar a crear, perquè llavors està traint a tot un país. I ho he de reconèixer, que ho fan d’una manera molt intel·ligent i amb preparació, posicionant als seus votants en una ideologia d’esquerra, que ha resultat ser falsa i els seus votants encara no ho saben.


Anem als fets, mireu si no com han treballat la pandèmia tot i tenir el control absolut de les conselleries més socials i dels diners Han treballat de manera absolutament nefasta i fins i tot estan col·laborant en el silenci col·lectiu de les conselleries catalanes i els ministeris espanyols. i si no us ho creieu, escolteu….., esteu sentint el crit de l’autoritat que ara mateix és la veu de Catalunya com a president en funcions, exigint a l’estat espanyol els vaccins i els diners que necessitem amb urgència?? Jo no escolto ni una paraula!!, el Sr. Aragonès està callat negociant despatxos i assessors, i negociant el control de molts silencis.

Per què com estan gestionant les conselleries mes dedicades socialment als ciutadans?
Parlem del moviment feminista?, perquè tres quarts del mateix i si no em creieu, potser caldrà començar a aixecar catifes!
Expliquem que passa a les residències d’ancians??
Expliquem passa a la DGAIA???, parlem de la connivència de quins partits i amb quins sindicats es mou tot i això i sota quines suposades ajudes?? En parlem?? Parlem dels suïcidis?, de les malalties mentals? Que estan fent des de l’esquerra per solucionar el dia a dia? Jo no sé com gestionareu la nova autonomia, però la vella l’esteu fent de pena.
Per tant feu el favor de ser clars i transparents i dieu si voleu seguir estant en el consell, perquè ja hi éreu, almenys fins fa dues setmanes abans del #14F.

Expliqueu quin full de ruta esteu disposats a proposar però de debò, perquè us esteu queixant de la pastanaga espanyola, però diria que porteu a sobre la pastanaga de la “bíblia catalana” que pesa més que l’original amb aquest catolicisme polític que li heu afegit. A la bíblia, Maria Magdalena és prostituta, i els Apòstols uns sants beneits, en canvi, en els evangelis apòcrifs diuen que Maria Magdalena era una dama de nissaga i molt intel·ligent, i els apòstols simples masovers, i uns babaus masclistes. Ja veieu com canvia la pel·lícula quan es remena una mica de la història, no?


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -