Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics Colau és l'Espartero del segle XXI.

Colau és l’Espartero del segle XXI.

És així i fa temps que aviso, Ada Colau a part de ser la paparra comuna que ha xuclat tot el que ha pogut de l’unionisme,  també ho ha fet del  processisme mal entès.

L’alcaldessa està fent la mateixa feina que ja va fer Baldomero Espartero l’any 1842, però sense llençar ni una bomba, ni disparar un tret.

Aquesta activista que no veu bé que tinguem l’Emitatge

a la capital catalana “no va tenir més remei que acceptar” el club d’striptease més gran d’Europa i no té cap inconvenient en treure tots els arbres de la ciutat perquè diuen que són tòxics i col·locar uns carrils esperpèntics i psicodèlics que fan embogir els cervells dels ciutadans.

Janet Sanz, tinent d’alcalde d’Ecologia de Barcelona, exigia “no reactivar” les fàbriques i que els cotxes produïts “no tornessin al mercat”

Però no és tan fàcil fer-la fora. Manuel Valls li va regalar el bastó d’alcaldessa, però és @Esquerra_ERC qui la sosté i li dóna estabilitat.

Tot i que ella hi va renegar

Ada Colau va mentir quan va dir 

També va dir que no ho faria,  però repetirà com a candidata, perquè la feina que había de fer i per la que se la va contractar, que és arrasar Barcelona, no està acabada.

Recordem que fa  6 anys denunciaba que,  

però Barcelona, està entre els grans municipis que eludeixen els concursos públics.

I en les últimes eleccions quan es veia a venir que podia perdre les eleccions,  feia la llagrimeta populista que tants bons vots donen últimament a Catalunya això sí, amb l’ajuda inestimable del Marquès Godó de Can Basté.

#FrauColau fa dos anys deia que s’havia acabat el bipartidisme i ara treballa per mantenir-lo.

Recordem també quan Ada Colau va  pactar amb ERC ‘menjar-se’ abans que acabés l’any 2015  el superàvit que havia deixat l’alcalde Trias,  a l’ajuntament de Barcelona.

Però l’alcaldessa Colau es una pèssima gestora i l’any 2020 va demanar

I l’any 2021 l’alcaldessa incompetent i amb més assesors que Messi, es segueix endeutant

El llistat és interminable i els seus socis, ERC i PSC només agreugen la desfeta de la capital.

I l’última cosa que em preocupa i molt és que curiosament buscant enllaços de temes contundents i greus de l’ajuntament de Barcelona em trobo amb uns detalls que fins ara no havia pres gaire atenció i diria que són preocupants. I és que per exemple si escrius Janet Sanz a Google per veure notícies sobre ella: imputació de fiscalia, tema Buenos Aires, tema Nissan, només apareixen un llistat de diaris unionistes i només si busques especialment en alguns diaris digitals de caràcter independentista de molta tirada, pots trobar alguna notícia.

Això és cosa d’algun algorisme informàtic, o és més tema de subvencions en publicitat?

Espartero mai haguera pensat que en el 2021 seria tan fàcil arrasar Barcelona des de dins. Potser fa 179 anys, no ens vam deixar enganyar tan fàcilment com ara, tot i tenir menys cultura i nul·la informació.

Per pensar-hi.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -