Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Polítics Carronyaires a la caça del meu vot.

Carronyaires a la caça del meu vot.

Així és com em sento ara mateix, i suposo que això us està passant a molts de vosaltres que no sou professionals ni de l’advocacia, ni de la política, ni de la llengua catalana, però sou ciutadans pendents d’un ERE, d’un ERO, de trobar una feina per poder menjar i pagar els rebuts bàsics de veritable atracament que cap govern vol aturar.

Estem tan desesperats que fins i tot caldrà demanar una visita al psicòleg o al psiquiatre perquè no només no entenem res del que passa, sinó que ens trobem al mig d’incompetents polítics i creiem estar a punt de la depressió, per què fins i tot quan perfilem alguna sortida als nostres problemes, ens estem donant de morros en les finestretes fins i tot digitals, tancades i barrades, a cap mena de sortida ni que sigui temporal.

No patiu, és normal, es diu crisi d’ideals de la classe política, i a Catalunya s’ha demostrat que també la pateixen.

Això no vol dir que a mi em sembla bé que com no vull a un incompetent com a Salvador Illa, que és un català renegat que a més ja va demostrar treballant per la generalitat, que era capaç d’inflar en un 52% el cost de la ciutat de la justícia, imagineu que faria amb les claus de la generalitat com a president, i m’hagi d´empassar a Aragonès, que està al servei del segon partit més corrupte de la història, acusat de terrorisme d’estat com és el PSOE, i que permet amb els seus vots que es mantingui a un jutge acusat pel TEDH,  com a  ministre d’INTERIOR!!!

Perquè no, això ja és vomitiu!, No vull seguir lluitant si ha de ser per arribar a tenir una #LittleSpain a casa nostra!!!

Fa dies que sento parlar quelcom hem de fer per assolir la independència, i veient al que diuen els polítics, i estic per demanar urgentment com deia, visita al psiquiatre o millor al psicòleg, però no per mi, que segur m’aniria bé també, sinó perquè ens fes una visita global a l’independentisme. Estem en una situació malaltissa, on alguns tenen la dèria de dir que des de l’altra costat ens faran cas, o almenys els hi faran cas a ells si són bons minyons mentre els hi estan robant la cartera davant dels morros, i els altres que no tinc ni idea de què esperen mentre estan fent de col·laboradors necessaris, i altres que no sé ni on paren…i de vegades desapareixen com el Guadiana.

Així que majoritàriament estem perduts, i crec que una reunió ens vindrà molt bé a tots plegats perquè pot ser, que mentre que alguns s’estan mirant les butxaques, la resta no se n’adoni, que algú insospitat, el majordom de les novel·les de misteri, ús estar robant l’edifici per la porta del darrere.

I no estic banalitzant les malalties mentals, ans al contrari, les conec bé. Estic dient que la gent està al límit i sou vosaltres en general sempre des de posicions més còmodes, els que esteu deixant al ciutadà sense recursos i duent-los a una deriva crítica.

No entenc que no es puguin fer unes eleccions en un sol dia, i en canvi es pugui anar a treballar i a les escoles cada dia, i no digueu que no heu tingut temps perquè heu tingut mesos per crear un protocol que es pugui fer servir per poder votar sense perill de contagi. O si més no, tampoc entenc perquè el meu govern no s’ha endeutat abans de les eleccions almenys per dir li a la seva gent i als que els volen captar el vot, que han fet tot el possible per TOTS els ciutadans, en la pitjor crisi de l’era moderna.

Si és que a més a més, tenim al vicepresident que també porta els comptes de la generalitat i que és d’esquerres, i no ha mogut un dit!! NO HO ENTENC I NO HO VULL ENTENDRE.

La pandèmia està creant un gruix de noves persones cròniques socials, que no tenen cap mena d’opció amb el sistema actual, i la Generalitat que diu voler assolir la independència, alguns més endavant i d’altres en una confrontació intel·ligent, estan deixant pel camí, a zombis intel·lectuals cronificats per abandonament d’un govern que no els escolta!! La pandèmia està fent nous crònics a edats més joves i que ningú diagnostica, i per tant estan sense feina i sense ajuda en uns llimbs d’entre 45 i 65 anys declarats inútils socials per la nova normalitat.

No sé què està passant amb les eleccions, no sóc cap experta, però sí que tinc ulls i orelles, i veig com palpita la gent, i estan farts del règim espanyol evidentment, però també ho estan de vosaltres que esteu estirant massa la corda, i al final tots prendrem mal. No vull ser pessimista, però és que pitjor no u podíeu estar fent, i l’únic que us salva és que espanya mai ens falla, però una advertència que us deixo escrita, i és que esteu jugant en foc, i ens cremarem TOTS. Això no ho arregla ni Spiderman, aviso.

Jo demanaria visita a un especialista de manera urgent, perquè potser, no ens mata la pandèmia, però potser ens matarà el canibalisme polític.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -