Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Carles Puigdemont és un Tsunami, però el de debò.

Carles Puigdemont és un Tsunami, però el de debò.

En treiem la mascareta?

S’ha acabat el broquil que diria aquell, avui les constel·lacions han decidit anar juntes i crear un espai màgic, el MHP legítim i el Poble Sobirà.

Avui el cor m’ha fet un sotrac, esperava la noticia però no arribava el moment de veure-la escrita, i per tant, he estat pendent tota la tarda de repassar qui deia què i per què. Pel que sembla el MHP Puigdemont sí ha escoltat allò que li dèiem que fes, i ara el que hem de fer és ajudar a que es faci realitat de tal manera que:

  1. La llista sigui la més transversal posible.
  2. Que hi siguin o les màximes ideologíes, o que no hi hagi cap ni una i només sigui un espai per arribar a conquerir la independència de Catalunya.
  3. Aquestes setmanes s’ha fet evident que estem anant tant enrere, que més enrere ens hauríem trobat amb el topall del President Montilla (Ai no!! que ara està a Enagas) i sería imperdonable… La veritat.

 Aquesta mateixa nit Puigdemont ja torna a tenir banyes i cua com el dimoni i ja us ho dic jo, que aquest cop li han posat tan els propis com a extranys, i es ben bé que cada vegada que el MHP es posa dempeus, tothom tremola i no ho explico jo perquè cregui que és qui ens ha de dur a la República, que també, sinó perquè  ara mateix tots els digitals i informatius están bullint l’olla amb informacions certes o completament falses, intentan fer trontollar a la gent amb el seu vot. Però serà imposible, perquè ell és imparable. De fet, els mateixos enemics li estan fent ara mateix la publicitat que no tindrà com a partit polític nou.

En resumides, Carles Puigdemont és un Tsunami, però el de debò .

Imatge de la Vanguardia

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.
Fes-te subscriptor premium (Aquí) per 3€/mes. Amb la subscripció rebràs capítols de la novel·la Mémé, articles en exclusiva i un resum setmanal.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -