Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Fils de Twitter Cantar la canya.

Cantar la canya.

Recull de les piulades de @saralidiaester a Twitter, del 29 d’octubre de 2021 i els enllaços de les notícies i opinions que han generat que hagi fet aquests comentaris.

Dibuix de portada de @isabel_bargallo


“És immoral traficar amb la llengua, quan desde casa no només no li dones la importància la resta de l’any, sinó que a més per guanyar vots, i exemplar base, fas bandera de la llengua del represor.

Em sap greu, però jo només respecto, a qui em respecta.”


“Ser candidat significa ser conscient de les teves limitacions i aprendre que només sumant forces i experiències, arribarem fins el final”.

#EleccionsER
“La presó no legítima a ningú a vendre’s el país.

Va per tots, totes i totis. Punt”


“M’han preguntat en unaltre piulada quan punts donaria al mossos arran d’una enquesta que ha sortit al mitjans i he dit del 1 al 4. Crec que he puntuat massa alt.
És veu que el vídeo, no deu concretar prou la mentida d’un funcionari públic i cal més investigació.

Mentrestant per aquesta mentida un innocent podria haver anat a presó.

On es la nova normalitat republicana en tot això??Investigació si, però de moment cal suspendre al mosso d’esquadra de sou i feina, i portar-lo al psicòleg, per saber si té una patología per mentir, o es que ja es mala persona de sèrie. Dur a un innocent a presó sabent que es mentida i que la teva feina és el contrari del que fas, és molt difícil de digerir, en democràcia.”


“És normal enfadar-se, perquè els drets no es defensen desde el sofá, sinó al carrer, ens les institucions i en mitjans lliures. Estem en un país repressiu, certament, però les revolucions, no es fan soles, ni per art de màgia.”


L’alcalde de Llinars no dimiteix?


“El tema del català, era fictici, com una obra de teatre. Primer regales la falsa taula de diàleg i la llengua que significa la teva pàtria, i després negocies engrunes, com si fossin un extremis. Del peix al cove dels convergents, hem passat a cuc a l’ham dels erkivergens”.

Tot de sobte m’han vingut dues imatges del teatre del absurd. Com podeu veure, les ideologies no pinten res.

imatges de Google.

Aquesta és l’Espanya que manté Bildu, ERC i PNV (flipeu) perquè no governi l’extrema dreta. S’han venut el primer d’octubre per quatre estrenes de Netflix.“I per acabar aquesta mena de fil de Twitter, una piulada realment aclaridora que no he fet jo, i que resumeix el sentiment de molts”.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí) per 3€/mes


saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular