Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Candidatures a Can Sara-LídiaEster

Candidatures a Can Sara-LídiaEster

He de donar les gràcies a totes les persones que per una raó o un altre m’han dit que sí a què els i faci l’entrevista de l’espai #EmRespons i sense adonar-me’n hem reunit a una petita, però destacada mostra d’un col·lectiu a Catalunya crec que té coses a dir, a tots els nivells.

He d’agrair que m’han obert les portes del seu coneixement i estima, i m’he adonat que alguns d’ells han estat són o seran candidats per algun partit o grup polític.

Per tant, tenen tots i totes tot el meu suport i estima, des del que lluita incansable des de les bases com els imputats Germinal Tomàs i Esther Garcia, des de la lluita democràtica al carrer o des d’un nou espai, com Roger Español i el Jandi Velasco com des de la nova manera de treballar fent xarxa pel país com fa en Rai López.

Atenent totes les necessitats des de la defensa de la plurinacionalitat del país com està fent la diputada Ana Geli ja des del parlament, o democratitzar els mossos canviant lleis, perquè defensin la democràcia, com és el desig d’Albert Donaire, fins a l’escriptor, activista i jove Anthony Corey al costat de les minories injustament tractades.

Un referent indiscutible d’en Jordi Pesarrodona, que des de la transversalitat ens demana que no oblidem mai als oprimits imputats en la lluita. La Pilar Calvo, amb una experiència dilatada, contribuint al fet que “tots junts fem força” i  no per ser l’últim del article és el menys important Salvador Vergés i Tejero, perquè tot i ser per la majoria el menys conegut, és  enginyer i té l’emprenedoria d’un pagès 5.0 de l’era digital, i  es un dels pocs candidats de la zona de la, Garrotxa que no té, ni ha tingut càrrecs públics i té moltes coses a dir i a fer.

Si voleu saber més dels candidats  o d’altres que no es presenten perquè tenen altres feines, o altres motivacions, recordeu que els teniu a l’espai #EmRespons on cada divendres a les 11h del matí, us vull sorprendre amb més gent del país, que té molt a dir.

Endavant companys i companyes, i visca Catalunya lliure!!!

Article anteriorCOSTA NORD-EST
Article següentCandidatura Josep Mª Mas
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -