Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Candidatures Candidatura Salvador Vergés

Candidatura Salvador Vergés

Qui ets?

Soc en Salvador Vergés i Tejero, de La Vall d’en Bas, Enginyer de Ponts i Camins reencarnat en pagès ramader de vedella de pastura i empresari agroalimentari. Content d’haver estat premiat com a Millor Jove Emprenedor el 2015 per la Generalitat de Catalunya i el 2016 per Cecot. I no m’he perdut mai ni urquinaones ni pertusos ni terminals.

Que vols pel teu país?

Vull una Catalunya independent i no estic disposat a tenir paciència. Espanya és el causant dels nostres mals. La seva repressió, el seu espoli de 16.000M€/any (3 maratons de TV3 al dia cada dia durant tota la vida!), ens són un llastre, el gran i verdader culpable que no ens puguem situar al nivell dels països més avançats del món. La Covid no ha fet sinó descarnar una ferida econòmica sistèmica que patim pel fet d’estar sota domini espanyol. Hem de saber explicar constantment tot el que podríem fer sense Espanya però, alhora, també, tot el que -mentrestant- serem capaços de fer malgrat Espanya, és a dir, gestionar de manera òptima les engrunes de l’autonomia. I lluitar amb intel·ligència, fermesa i sense excuses per acabar urgentment amb aquest maleït ‘mentrestant’. La República que bastim ha de ser pròspera, justa, verda i culta. Tenim la gran oportunitat de construir un país des de zero, i no la podem malbaratar.

A quin partit o coalició o plataforma representes?

M’he presentat per Girona a les Primàries de Junts.

Que et diferencia dels altres candidats?

Reivindico que la política ha de donar pas també a gent nova. No renego en absolut dels companys i companyes candidats que tenen o han tingut algun càrrec institucional polític (hi ha gent molt bona i, de fet, jo mateix en votaré algun/a), però considero que perfils com el meu, provinents del sector privat i de l’emprenedoria empresarial, podem sumar també molt al Parlament i al Govern de Catalunya, aportant idees fresques i noves maneres de fer i treballar.

Article anteriorMORTS
Article següent#EmRespons?-Pat Vila Armangué
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -