Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Candidatures Candidatura Josep Mª Mas

Candidatura Josep Mª Mas

– Qui ets ?

Sóc en Josep Maria Mas, tinc 50 anys i sóc un emprenedor autònom, enfocat en els últims anys a la gestió de projectes i coordinació d’empreses del sector de les instal.lacions de la llar i la construcció en general.

Actualment estic en un any de grans transformacions personals i professionals, donat que la Covid ens ha fet replantejar-nos a tots i totes la forma en la què gestionàvem el nostre dia a dia.

Per això m’he involucrat al projecte de les primàries, en un repte que pot portar a persones no professionals de la política, a provocar canvis socials amb les eines de les institucions a disposició. En aquest cas, la cambra legislativa del Parlament de Catalunya.

La meva intenció és servir a la gent i al país durant un periode limitat, però intens i sense pors a perdre la cadira i al què diran.

Ho faig per mi i per Catalunya. La meva Nació.

– Què vols per al teu país ?

Vull un espai convivencial de benestar, honestedat i esforç sota el criteri superior d’estimació a la Nació Catalana i la seva defensa en cadascú dels nostres actes diaris.

Vull una Independència desenvolupada i practicada des de la gent, cap a les institucions i vull respectar el mandat de l’1 d’Octubre de 2017, tot i alhora tenint present que la democràcia immadura de la nostra societat posa dificultats d’entesa en el que suposa la majoria de les urnes.

– Quin partit o coalició o plataforma representes ?

Formo part d’un Moviment nascut de la idea iniciàtica d’en Jordi Graupera, que va sembrar la llavor de la Participació i les Llistes obertes a la gent com tu i jo.

Primàries Catalunya és el nom del Projecte. www.primariescat.cat

– Què et diferencia dels altres candidats ?

Si fem referència a d’altres partits o moviments, crec sincerament que la meva proposta és nítida i honesta, però sobretot personal. 

A dia d’avui, no conec a cap cúpula i no se m’ha posat límits a la meva creativitat.

Josep Maria Mas

Candidat a les primàries de Primàries Catalunya (2a volta) per la circumscripció de Barcelona.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -