Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Candidatures Candidatura Jordi Pesarrodona

Candidatura Jordi Pesarrodona

Qui ets?

Sóc Jordi Pesarrodona, candidat a la 2a URNA de les primàries de Junts.cat, pallasso, d’esquerres, i vull aportar transversalitat política i social.
També sóc un dels 3.000 represaliats per la Monarquia Borbònica i he decidit ser candidat perquè vull demostrar que tots nosaltres no ens aturarem i que esteu equivocats, a cada sentència, tindreu per part nostre, més determinació!

Què vols pel teu país?

Vull demostrar que la cultura beneficia la realitat social on es desenvolupa, i que aporta aquells elements de reflexió necessaris perquè la ciutadania adquireixi criteris propis i visió crítica per transformar el seu medi.

A quin partit o coalició o plataforma representes?

He decidit presentar-me com a simpatitzant a Junts.cat perquè crec que “la transversalitat ideològica és imprescindible per assolir la independència”, n’estic convençut.
Si us penseu que ens aturarem esteu equivocats, a cada sentència més determinació!

I que et diferencia dels altres candidats?

Crec que tot som iguals en les ganes de construir una Catalunya independent. Puc aportar que sóc un home compromès amb la cultura de base, amb el teatre, amb l’humor com eina fonamental en el desenvolupament cultural i mental de la societat, i durant els meus anys d’activisme cultural he desenvolupat accions culturals no només als barris de les ciutats, sinó molt més enllà de les nostres fronteres, i en situacions delicades de conflicte armat.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. No tinc clar com se he de fer per votar, i m’ agradaria me explicarem una mica com va tot exo, moltes gràcies i perdoneu el meu català.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -