Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Candidatures Candidatura Jordi Ferrés

Candidatura Jordi Ferrés

Qui ets? 
Sóc el Jordi Ferrés, un home enamorat de la vida, de la meva dona, dels meus 2 fills, dels meus amics i d´aquest petit gran país que es Catalunya.Els meus amics em diuen carinyosament “el llibertari” perquè la llibertat personal i col.lectiva ha estat sempre el meu nord. M’he sentit sempre lliure de dir el que penso  i he procurat fer el que dic. Entre el binomi llibertat-seguretat, jo sempre prioritzo la llibertat, amb els riscos i conseqüències que això comporta. I què faig a la vida? Exerceixo d’advocat i economista amb despatx propi a Barcelona (autònom), i dono classes com a professor de dret i economia en diferents universitats. Sóc membre fundador de l´Associació Atenes de Juristes pels Drets Civils.

Qué vols pel teu país? 
La llibertat nacional de Catalunya, l’exercici del seu dret d’autodeterminació, la implementació del mandat popular del referéndum del 1-Octubre… es a dir, que Catalunya sigui un estat independent en forma de república… i ho vull ja, en aquesta legislatura i vull que la gran riques que tenim, personal i material, es reparteixi equitativament sense deixar enrere ningú i oferint les mateixes oportunitats. 


A quin partit o coalició o plataforma representes? 

Ara estic a JuntsxCat, abans vaig estar a la Crida, abans al PDECAT, abans a CDC… En fi, allà on gent de bé vulgui fer pinya per aixecar el país. Per tant, em sento molt a prop de qualsevol persona d´altres partits que posi l´interés de Catalunya per sobre de l´interés de partit.


Que et diferència dels altres candidats? 

Potser una diferencia amb molts altres candidats es que jo m’he compromès públicament a no estar més de 4 anys com a diputat (Principi de limitació de mandats), i  a no acumular cap altre càrrec (Principi de no acumulació de càrrecs).

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -