Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici Candidatures Candidatura John Germinal

Candidatura John Germinal

Qui ets? 

Sóc en Germinal Tomàs, acusat de terrorisme per la Guardia Civil a les detencions del 23S del 2019. Pres polític, pare, treballador i friki. Després d’uns anys de lluita social de 3a linia, l’1-O vaig decidir que era hora de tornar a la 1a linia i sortir a defensar els nostres drets.

Qué vols pel teu país?

Vull, una Catalunya Lliure, antifeixista, social, feminista, sense corrupció, inclusiva, tolerant i solidaria. On totes puguem decidir el nostre futur. On els nostres fills i la seva descendència tinguin un futur millor, o no, però com a mínim que el puguin decidir per elles mateixes. Un país on el coneixement i la cultura tinguin un paper primordial i on tot el poble siguem crítics amb tot, però constructius i que aconseguim fer avançar el valor de la humanitat.

A quin partit o coalició o plataforma representes?

Amb el desencant que hem patit aquests darrers anys, algunes represaliades i activistes varem decidir presentar l’agrupació electoral del A.R.A, per intentar, com a mínim, fer veure als polítics professionals que els seus errors els paga el poble. 

I si tot sortís bé, millorar i aconseguir el que volem per el nostre país. 

Finalment ens presentarem en coalició formant la Coalició de Represaliades o CDR.

I que et diferència dels altres candidats? 

El 1er i crec que molt important, és que no sóc polític, sóc un més del poble, un que cada dia s’aixeca, va a treballar, paga els seus impostos i mira de, en les seves hores lliures, ajudar a tot el que pot per deixar un món millor per les generacions que venen.

En segon lloc, m’he van fer perdre la por, si anem a per totes i fem independent els nostre país, com  a molt que farà l’estat opressor? 

Tornar-me a posar a presó? 

Matar-me? 

No els queden gaires més opcions, a algú que porta amb una espasa de Dàmocles al cap des de fa més d’un any i que li poden arribar a demanar que es passi la resta de la seva vida tancat a una cel·la, això ja no el fa tirar enrere, sinó tot el contrari, seguir endavant, seguir defensant aquells valors que fan gran a la humanitat.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -