Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Candidatures Candidatura Gerard Ardanuy Mata

Candidatura Gerard Ardanuy Mata

Qui ets?

El meu nom és Gerard Ardanuy Mata, tinc 47 anys, visc amb la meva parella i el meu fill de 9 anys a Vilassar de Mar, sóc enginyer tècnic industrial, he treballat de consultor de formació a una fundació universitària i he estat 12 anys (del 2007 al 2019) regidor de l’ajuntament de Barcelona.

M’interessen temes claus pel nostre país com l’educació, la millora de qualitat de vida de la nostra gent, la sostenibilitat i la qualitat ambiental, el transport públic, la formació professional o el bon govern a les administracions públiques.

Em molesta el tactisme d’algunes forces polítiques que es diuen independentistes, a les que he votat molts cops, a cada elecció ens demanen confiança i unitat, que s’aprofiten dels sentiments de milers de persones i no son clares alhora de fixar una estratègia per aconseguir el que prometen, volen els vots dels independentistes per fer autonomisme, això sap molt greu!

Que vols pel teu país?

Vull la independència de Catalunya i superar el bloqueig polític que tenim avui, vull un país compromès amb la qualitat de vida dels seus habitats, un govern que escolti la gent a la que vol governar i que desenvolupi polítiques per ser un país més avançat.

Quin partit o coalició o plataforma representa?

Em presento a les primàries obertes que proposa Primàries Catalunya (primariescat.cat)

Que et diferencia dels altres candidats?

Em presento per un moviment polític sense lligams i sense interessos partidistes, un projecte format per gent normal que està cansada de la forma de fer dels partits tradicionals,  que vol recuperar la il·lusió i fer política compromesa, que vol participar en les decisions del país més enllà de les eleccions i de les campanyes emotives, que vol transparència i democràcia directa, representar i rendir comptes a la ciutadania enlloc de a les direccions dels partits.

Article anteriorCandidatura Jordi Pesarrodona
Article següentMORTS
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -