Dissabte, gener 22, 2022
- Publicitat -
Inici Candidatures Candidatura Ennatu Domingo Soler

Candidatura Ennatu Domingo Soler

Qui ets?

Sóc l’Ennatu Domingo, una catalana nascuda a Etiòpia. Tant la meva identitat catalana com l’etíop són la meva font d’inspiració. Després de llicenciar-me en Ciències Polítiques, fer un Màster en Conflicte i Seguretat Internacional, i d´haver començat la meva carrera professional en aquest àmbit, primer treballant de becària en un think tank de resolució de conflictes polítics a la banya d´Àfrica, i actualment treballant al Parlament Europeu en l´àmbit de les relacions entre la Unió Europea i Àfrica, he decidit que seria més útil fent política a casa.  

Qué vols pel teu país? 

Com tots els joves, tinc moltes aspiracions per Catalunya, de moment les més importants són llibertat, benestar, prosperitat i un Estat propi. I que tothom tingui les mateixes oportunitats a la vida.

A quin partit o coalició plataforma representes? 

Sóc afiliada a Junts i candidata a les seves primàries. 

Que et diferencia dels altres candidats? 

Crec que aporto una mirada crítica, jove, una visió internacional, feminista i ecologista, una passió per tornar tot el que Catalunya m´ha donat, un compromís per defensar la llengua catalana i el nostre futur. Els joves necessitem un futur. Vull participar en aquest moment històric per assolir la independència de manera democràtica i pacífica i el més aviat possible. I des del Parlament català voldria contribuir a que Catalunya tingui una projecció forta internacionalment. Que com a nació i futur Estat independent assoleixi la complicitat suficient amb les democràcies occidentals per fer possible el canvi polític que necessitem.

Candidata a les primàries de Junts.cat per la circumscripció de Barcelona

Us deixo l’enllaç del meu video a @YouTube i el meu perfil a @Twitter per si em voleu preguntar.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -