Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Candidatures Candidatura Anthony Corey

Candidatura Anthony Corey

Qui ets?

Sóc l’Anthony Corey Sànchez. Sóc Estudiant d’Història a la UAB, Activista, Escriptor i Co-fundador de Joves Nous Catalans, un col·lectiu de joves d’orígens diversos que desitgem que Catalunya esdevingui una República independent.

Què vols pel teu país?

Com ja sabreu la meva pàtria no és pas cap bandera, és la gent. Per això vull la independència, per millorar la vida de les persones, especialment de les que més pateixen les creixents desigualtats socials. A més, desitjo que Catalunya sigui el baluard dels drets humans i de la democràcia participativa, on el poder real de decisió no recaigui en els poders fàctics de l’Ibex-35 sinó en la voluntat del conjunt de la ciutadania catalana.

A quin partit o coalició o plataforma representes?

Formo part de Junts per Catalunya, un espai de trobada entre persones de diferents ideologies i idees, que ens hem unit, perquè volem fer possible el més aviat possible una República catalana on ningú quedi enrere, perquè només junts podrem aixecar el país.

I que et diferencia dels altres candidats?

Des d’una edat molt primerenca he tingut molt d’ interès en la política del país. Sempre he pensat que si la política no ens la fem nosaltres, té la faran uns altres i no serà per al benefici de tothom, sinó pel seu propi.

Això ha d’acabar, per això sóc un dels principals detractors del sectarisme i del partidisme que han intoxicat la nostra política, allunyant-la del ciutadà, creant així una molt comprensible atmosfera de desconfiança creixent cap al poder polític. Sense sentit crític només ens quedaria un règim del 78 a la catalana, i això sí que no ho volem ningú. Avancem cap a la República catalana i fem-la per canviar realment les coses, amb l’objectiu de fer un país millor per a tothom!

Per qualsevol dubte o proposta:

Gmail: anthonycoreysanchez@gmail.com

Twitter/Instagram: @acorey_cat

Facebook: Anthony Corey Sànchez

YouTube: COREY CAT!

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -